To je to što me zanima!

Kajba 'uzvratio udarac': Cindra bi igrao bez noge, a s dvije mu nije išlo. Ma, tko tu koga j...?

'Jedino što sam shvatio iz ove izjave je da ukoliko kojim slučajem isti ostane bez noge sigurno nastupa za Hrvatsku budući da mu sa dvije baš i nije išlo.', poručio je bivši fizioterapeut 'kauboja' nakon izjave Cindrića
Vidi originalni članak

Budući da sam u gore objavljenoj izjavi u javnom mediju, pred čitavom Hrvatskom, od strane dotičnog igrača Barcelone (Luke Cindrića op. a.), apostrofiran kao lażov, moram napomenuti da je moj intervju autoriziran te je kao takav podlożan kaznenoj odgovornosti što se odnosi i na izjavu mladog igrača, započeo je izlaganje na svom Instagram profilu bivši fizioterapeut 'Kauboja', Damir Kajba

KAJBA OPRAO CINDRU: 'Cindrić već godinama reketari reprezentaciju i uništava dobru atmosferu. Ne zaslužuje igrati'

Podsjetimo, nakon što je Luka Cindrić napustio 'kauboje' na SP-u u Egiptu zbog ozljede, a fizioterapeut Damir Kajba više nije fizioterapeut hrvatskih rukometaša dolaskom novog izbornika Horvata, krenulo je 'prepucavanje' između rukometaša i bivšeg člana stručnog stožera. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kajba je tad prozvao Cindrića da 'reketari reprezentaciju godinama', a Luka mu je odgovorio:

- Ja ću i bez noge igrati za Hrvatsku, to je čast i svi koji trebaju, znaju kakav sam. A neke laži neću ni komentirati i spuštati se na taj nivo. Svatko od nas ponosno nosi hrvatski dres, za obitelj, koja je uvijek potpora, i za domovinu - rekao je Cindrić za RTL. 

ODGOVOR KAJBI Cindrić: Ja ću za reprezentaciju igrati i bez noge, a laži neću komentirati i spuštati se na to

Damir Kajba sad je fizioterapeut PPD Zagreba ,a upravo je Cindrićeva Barcelona u četvrtak teže od očekivanog pobijedila PPD Zagreb (37-33), a spomenuti se dvojac - izbjegavao. No, nakon Lukine izjave, opet se javio Kajba.

- Jedino što sam shvatio iz ove izjave je da ukoliko kojim slučajem isti ostane bez noge sigurno nastupa za Hrvatsku budući da mu sa dvije baš i nije išlo. Također, pozivam stručnjake za promatranje obrazaca ponašanja i gestikulacija da dobro pogledaju ovaj video te ocjene tko tu koga j... Iznad svih, Hrvatska - poslao je poruku bivši fizioterapeut 'kauboja'.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • nijetebriga 18.02.2021.

    Ma, Kajba Sigurno nije gledao utakmicu sinoc Bar. vs Nantes..Luka je u prvom i drugom poluvremenu igrao  po 15 min. postigao je tri gola za Barcu i tri uspjesne asistencije ..Kako onda on Kajba moze reci, Luka ne moze na dvije noge a ne na jednoj igrati..Za usporedbu, Kiril Lazarov je igrao svih 60 min. i samo tri gola postigao za Nantes..konacni rezultat 30:29 pobjeda Barce..

  • nijetebriga 17.02.2021.

    Ah , sad je fizio. th. PPD Zagreb.. Ok puno jasniji su mi  deset poraza za redom PPD-a.. Ostavi Luku covjece u miru, povredjen ego govori iz tebe.. Nisi mu moga u lice reci, nego sad kad vise nisi clan reprezent. mislis, sad ga mozes kroz medije povlaciti  ?

  • onajkojizna 15.02.2021.

    Cindra nije igrao da se pokaze javnosti razlog zasto nismo prosli u 1/4 finale a razlog je sasvim drugaciji a to da su nas poslali kuci cista namjestaljka

Komentiraj...
Vidi sve komentare