To je to što me zanima!

Kakav doček! Funcuti su zapalili Šibenik nakon rušenja Hajduka

Nisu smjeli na Poljud zbog korona mjera, ali su zato učinili sve da njihovi ljubimci zapamte povratak kući. Funcuti su bakljadom dočekali igrače koji su u Splitu srušili velikog rivala
Vidi originalni članak

Tek su se vratili u elitno društvo nakon devet godina i odmah napravili veliki skalp srušivši jednoga od najvećih rivala.

Šibenik je znao dočekati svoje nogometaše nakon nedjeljne pobjede nad Hajdukom u Splitu (1-0). Funcuti nisu smjeli na Poljud, ali su zato priredili špalir u Krešimirovu gradu uz veliku bakljadu i pjesmu.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček Funcuta u Šibeniku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Ale ale, ti jedini, ti najbolji, Šibeniče", orilo se u Šibeniku za momčad Krune Rendulića nakon prve gostujuće pobjede u sezoni u petoj utakmici.

Strijelac jedinog gola bio je igrač Hajduka na posudbi na Šubićevcu, Albanac Emir Sahiti, u 34. minuti. A nakon meča protiv Hajduka, narančansti će klub iduću nedjelju dočekati Dinamo pa za Sve svete i Rijeku. I ne bismo se začudili da još kojem favoritu otkinu koji bod. Zasad su sedmi na ljestvici.

- Mi igramo puno bolje nego što to pokazuje ljestvica. U svakoj utakmici idemo na pobjedu i došli smo otvorenog garda po tri boda. Zasluženo smo dobili. Tko god dođe na Poljud, ne može igrati napadački niti se braniti 90 minuta - rekao je Rendulić nakon utakmice i dodao:

- Sahiti ima kvalitetu, ali i problem kontinuiteta. Malo pomalo hvata konce. Nama je koristan jer odradi sve što treba, pogotovo u obrani. Dinamo? Nije da nemamo što izgubiti, svaka utakmica nosi tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • superpametni 20.10.2020.

    Bolje da te novce koje ste bacili u dim date nekome da se liječi od raka ili za neka medicinska pomagala. Ovo je bez veze.

  • ^crni jack 19.10.2020.

    nema druge nego da malom albancu postave sacekusu negde,jer drugacije ne znaju navijati

  • nogometas05 19.10.2020.

    Tako treba, pišajte po tovariji

Komentiraj...
Vidi sve komentare