To je to što me zanima!

Kakav nos za gol: Kramarić ili Inzaghi? Junak srušio Wolfsburg

Bio je to gol koji je na koncu presudio pobjednika pošto su mreže u nastavku mirovale. Wolfsburg je bio bolji, imao je inicijativu, stvarao je prilike, no Hoffenheim je uspio preživjeti
Vidi originalni članak

Nogometaši Hoffenheima srušili su treću momčad Bundeslige Wolfsburg 2-1, a junak susreta bio je... A tko drugi nego Andrej Kramarić! Hrvat je zabio za pobjedu i stigao do 14. prvenstvenog gola. Ispred njega su samo Lewandowski (28), Andre Silva (19), Haaland (17) i Weghorst (15).

POGLEDAJTE VIDEO: Olmo na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaćin je poveo u 8. minuti preko Baumgartnera da bi najbolji strijelac gostiju Weghorst poravnao u 23. Bolji je Wolfsburg bio u prvom dijelu, no nakon jedne greške sijevnula je kontra Hoffenheima, a na pravom mjestu u pravo vrijeme našao se Andrej Kramarić.

Kaderabek se odlično sjurio po boku, prihvatio loptu i centrirao u sredinu. Prvotno je gađao Beboua, no Togoanac ju je promašio. Ispalo je da je cijeloj momčadi učinio uslugu jer lopta se prošetala do Kramarića, koji je još jednom kao i mnogo puta do sada bio na pravom mjestu i pospremio ju u mrežu! Kao nekad veliki Pippo Inzaghi.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Bio je to gol koji je na koncu presudio pobjednika pošto su mreže u nastavku mirovale. Wolfsburg je bio bolji, imao je inicijativu, stvarao je prilike, no Hoffenheim je uspio preživjeti i na koncu odnio vrlo vrijednu pobjedu kojom se primaknuo 6. mjestu koje vodi u Europsku ligu. Od Europe ga dijeli još devet bodova.

Kod Wolfsburga nije bilo hrvatskih igrača na terenu, Josip Brekalo je ostao na klupi, a Marin Pongračić odrađuje crveni karton.

RB Leipzig je na vrhu preskočio Bayern svladavši u gostima Freiburg s 3-0 pogocima Nkunkua u 41., Sørlotha u 64. i Forsberga u 79. minuti. Klub s istoka Njemačke ima bod više i utakmicu više o Bavaraca, koji danas igraju veliki derbi s Borussijom Dortmund.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Mrzitelj_Sirotinje 07.03.2021.

    Kramaric je sebicna nogometna sirotinja.

  • branimir 65 06.03.2021.

    sigurno su još bili po dva suigrača sa strana , jedan protivnički u bloku , a on je ipak pucao. I onda neko napiše junak Krama. Nema tu ni igrača ni čovjeka

  • ferencvaros 06.03.2021.

    Evo Borussia vodila prvi 10 min 2:0 i sad 2:2. Izgube li ovo ne tribaju se ponovo nadat tituli

Komentiraj...
Vidi sve komentare