To je to što me zanima!

Kakav peh: Ibra u 93. minuti spasio bodove protiv Jurića!

U šestoj minuti je Veronu u vodstvo doveo Barak, a već 13 minuta kasnije bilo je 2-0! Calabria je išao blokirati udarac protivnika i poslao ga ravno u mrežu. Milanu je bod spasio Ibrahimović
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Ivan Jurić s Veronom prolazi kroz izvrsnu sezonu, a nakon nekoliko briljantnih rezultata zamalo je postigao možda i najveći dosad ove sezone. Verona je cijelu utakmicu vodila protiv Milana i naposljetku remizirala 2-2.

U šestoj minuti je Veronu u vodstvo doveo Barak, a već 13 minuta kasnije bilo je 2-0! Calabria je išao blokirati udarac protivnika i poslao ga ravno u mrežu...

Već u 27. minuti Milan je smanjio protivničko vodstvo na jako sretan način. Branič Verone Magnani na protivničkom je ubačaju reagirao poput napadača i briljantno ga skrenuo u mrežu, ali - svoju!

Milan je nastavio pritiskati te je imao gotovo dvostruko više posjeda lopte, kao i znatno više udaraca na gol, a sve se to zamalo kapitaliziralo izjednačenjem u 65. minuti kada je Zlatan Ibrahimović pucao penal. Ipak, Ibra je loptu poslao visoko u oblake, a Verona zamalo zadržala vodstvo do samog kraja.

Ipak, nije to tako izgledalo u 90. minuti kada je Calabria zabio gol za izjednačenje! No potom je došao VAR pregled i rekao - bilo je igre rukom, ništa od gola! No Ibrahimović jednostavno nije mogao pustiti. U 93. minuti glavom je izjednačio!

Ante Rebić ušao je u igru u drugom poluvremenu. Ivor Pandur utakmicu je odsjedio na klupi.

Milan je i dalje prvi, a Verona osma.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mr mike 09.11.2020.

    ibra najbolji igrac serie a! a tek mu 40 god ,kako je neko naveo gore hehe...

  • odcentramalonadesno 09.11.2020.

    Milan je počeo popuštati u obrani . Od Lilla 3 a od Verone 2. Previše.

  • 09.11.2020.

    Svaki puta kada Juve kiksa mora se napraviti sve da i Milan kiksa. Suci su fanovi lopova iz Torina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare