To je to što me zanima!

Pala je Marsonia: Junak iz Sinja na korak do ulaska u Drugu ligu

Nakon što su prošle sezone licenciju za Drugu ligu izgubili za zelenim stolom, NK Junak iz Sinja ove je sezone opet pokazao drugoligaški status svladavši Marsoniju iz Sl. Broda 2-0 u gostima
Vidi originalni članak

Nogometaši sinjskog Junaka su u playoffu za Drugu HNL svladali su slavonskobrodsku Marsoniju 2-0 u gostima i to pred 'punim' tribinama.

Atmosfera na stadionu bila je uzavrela, ali su se pri dolasku na utakmicu poštovale epidemiološke mjere.  Svakom gledatelju je prilikom ulaska na stadion bila izmjerena tjelesna temperatura, a svaki navijač koji je imao 37,2 stupnja mogao je 'zaboraviti' na utakmicu. Klub je uz pomoć Brodsko-posavske županije osigurao i zaštitne maske i dezinficijense.

LEGENDE O DINAMU Cvitanović: Kek je top trener, to je pravi izbor. Rora: Neće uspjeti napraviti rezultate kao Bjelica...

Brođani su izvjesili svoj dugi i dobro poznati transparent, a onda s tribina bodrili svoje ljubimce, ali nije to bilo dovoljno. Prvo je domaće navijače 'ušutkao' gol Stipe Baraća u 31. minuti na sjajnu asistenciju Kukoča. Kukoč ju je poslao s lijeve strane na drugu stativu gdje je Barać loptu pustio da mu samo sklizne niz tijelo na lijevu nogu i lagano ju ubacio iza leđa domaćeg golmana za miran odlazak na pauzu.

24 PITANJA Robert Jarni: 'Nizozemci su bili najbolji 1998., ali pobijedili smo ih, Ladić nas je tada spasio...'

Ništa bolji nije za Marsoniju bio niti drugi dio. U 78. minuti na semafor konačan rezultat postavlja Jakov Marunica za slavlje gostiju i mirno čekanje uzvrata na domaćem terenu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • PunPogodak 12.07.2020.

    da li je istina da porazeni igraju medusobno za ulazak u 2.ligu ukoliko Inter zaprešić ode u 3.ligu???

  • PunPogodak 12.07.2020.

    ekipa čim dobijem na eurojackpotu 500 000 000 evrića kupujem Marsu i idemo u napad na Ligu Šampiona...saad odoh uplatit loto. šalim se ali smatram da bi Marsi strani kupac idealno dosao klub sa zanimljivom prošlosti i def velikim potencijelom...ulaskom u 2ligu na svakoj tekmi bi bilo sigurno 4000 do 5000 a u 1ligi to bi išlo i preko 6000.a to govorim jer je Brod kao sportski grad mrtav tj nemaju nitijedna klub u 1.ligi u niti jednom ekipnom sportu. I Marsi bi idealno došao strani vlasnik i stadion od 8000 gledatelja.

  • ivan600_1 12.07.2020.

    Nije asistencija Kukoca,nego Andrica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare