To je to što me zanima!

Kakve su šanse i što se mora poklopiti za polufinale: Ovo uopće ne izgleda nemoguće!

Ključno je pobijediti sve tri utakmice, navijati za Francuze i nadati se da će se poklopiti i ostali rezultati koji izgledaju posve realnim. No, sav optimizam kreće od subote i Danske na koju je tečaj protiv nas 1,05?
Vidi originalni članak

Zakomplicirali smo sve što se moglo porazom od Crne Gore. Planirali smo prva dva boda u drugom krugu s kojima bismo se bacili na glavu protiv Danaca, pa i da ne uspijemo, još bismo se nadali.

ZLATA KAO NIKAD Za prvaka Europe 50 medalja? LEGENDARNI ABAS ZA 24SATA 'Kad nam golmani obrane šut s krila, to je narodno veselje. Pa od Stivija nemamo pravoga!'

Ovako, igraju nam samo sve tri pobjede do kraja, počevši od Danske, jasno. Najbolje Danske u povijesti koja i kad igra ispod razine, pobijedi jedan Island jer ako ne ide Landinu, pojavi se Møller i obrani im 14 udaraca od 27. I tako dalje.

Ne ovisimo sami o sebi, moraju se poklopiti i ostali rezultati. Najrealniji scenarij počinje sljedećim: Da Crna Gora u subotu pobijedi Nizozemsku, a Francuska Island.

Potom, u ponedjeljak, moramo nakon Danske srediti Island, Danska Nizozemsku, a Francuska Crnu Goru. I to je realno.

Ključno bi potom bilo završno kolo. Navijamo za Island, kojemu bi se tada mogao vratiti Palmarsson, kao i ostali zaraženi (Gustavsson, Elisson...), protiv Crne Gore, mi pobijedimo Nizozemsku, a onda čekamo derbi Danaca i Francuza. I trebat ćemo pomoć Francuza. U tom slučaju oni bi bili prvi s deset bodova, mi i Danska imali bismo šest, Crna Gora i Island po četiri. Nismo baš vjerovali ni u Poljskoj pa...

JAVLJANJE IZ BUDIMPEŠTE Kaleb za 24sata: Ne možeš ući u utakmicu s fićom! A Čupiću nije nitko htio prigovoriti zbog mira SRUŠILI ISLAND Moćna Danska tjera strah u kosti: Evo što sada Hrvatskoj treba za prolazak u polufinale SJAJNI GOLMAN CRNE GORE On je uništio Hrvatsku: Pitao sam suigrače je li ovo istina...

Ali, ključ svega već je sutra navečer. S izdanjem protiv Crne Gore možemo se samo nadati da se neće ponoviti Egipat, a tamo, sjećamo se, Dancima nije ni trebalo, odmarali su Hansena, imali su problema s crijevnom virozom. 

Kladionice? Ne daju nam više gotovo nikakve šanse, za zlato su sada procijenjene tečajem 251! Utakmica protiv Danske? Na Dance je i 1,05, na Hrvatsku do 14,5...

Šanse za zlato:

Danska - 1,80
Francuska, Španjolska 5,00
Švedska - 16,00
Norveška - 25,00
Island - 51,00
Crna Gora - 76,00
Njemačka - 151,00
Hrvatska, Rusija, Nizozemska, Poljska - 251,00

Idi na 24sata

Komentari 189

  • ma samo igraj 22.01.2022.

    Imamo kombinacija kao na lotu i skoro uvijek dobivam! Ajde ne pišite gluposti ovo je već naučna fantastika, bit ćemo sretni ako ne bude 10 razlike i to je naša stvarnost!

  • superman1978 21.01.2022.

    pa ljudi moji moramo se pomirit s time da je ekipa mlada pa samim tim i neuigrana! kada stasaju i skupe dovoljno iskustva moci cemo opet igrati s velikima ali dotle treba skupljat dragocjeno iskustvo i u svaku utakmicu ulazit kao da je finalna! nadam se da ce se istaknut i pokoji pojedinac.

  • Bać Iva 21.01.2022.

    Ma ne možemo Bosance dobit, kamoli Dance. S dužnim poštovanjem prema Bosancima, dakako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare