To je to što me zanima!

Kamenski se vratio u Dinamo! Postao član dva odbora, jednog za financije i drugog za stadion

Dragutin Kamenski bio je izigran od strane Mirka Barišića, ali sad se vraća u zagrebački klub na poziv Velimira Zajeca. U Odbor za financijska i organizacijska pitanja uključen je i Mladen Vedriš
Vidi originalni članak

Dragutin Kamenski ipak se vratio u Dinamo! Rekli bismo očekivano. Posebice nakon što je posljednjih dana u društvu predsjednika Dinama Velimira Zajeca viđen na Trgu bana Josipa Jelačića. Kamenski za sada u Dinamo ulazi kao predsjednik Odbora za financijska i organizacijska pitanja, te potpredsjednik Odbora za stadion, a kasnije... tko zna. Riječ je o čovjeku koji je od rujna 2023. do veljače 2024. bio član izvršnog odbora Dinama, ali je onda uoči prvih predsjedničkih izbora izigran od strane Mirka Barišića. U Maksimiru je danas održana još jedna sjednica izvršnog odbora, formirana su tri odbora (uz dva spomenuta još i odbor za članstvo), a spreman se još jedan - Odbor za sponzorstvo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Odboru za financijska i organizacijska pitanje nalaze se Dragutin Kamenski (predsjednik), Mislav Ante Omazić (potpredsjednik), Mladen Vedriš, Marko Salopek, Emanuel Tutek, Tin Patarčec i Marin Bolanča. Taj bi odbor bi trebao do kraja sljedećeg tjedna pripremiti natječaj za dubinsko snimanje cjelokupne situacije u klubu.

PROMJENE U MAKSIMIRU Veliki Zajecov manevar: Vlatka Peras još je predsjednica uprave Dinama, ali bez ikakvih ovlasti

- Preuzimanjem predsjedanja Odborom formalizirana je moja želja za pomoći Dinamu u idućem razdoblju. U ljudima iz kluba predvođenimnovim predsjednikom Velimirom Zajecom, vidio sam ozbiljnost i odlučnost, te shvaćajući situaciju u kojoj se Dinamo nalazi želim svojim iskustvom i znanjem pomoći u stvaranju zdravih temelja kluba. Nemamo puno vremena, krećemo odmah, odlučno i s jasnim planom djelovanja - poručio je Dragutin Kamenski.

S TRENINGA 'VATRENIH' Zajec zagolicao maštu navijača porukom nakon što se susreo s Lukom: 'Imalo je smisla ostati'

U Odboru za stadion uz Ivana Naukovića (predsjednik), nalaze se još Dragutin Kamenski (potpredsjednik), Franjo Gregurić, Goran Đulić, Krešo Knezović i Miljenko Sakoman. Taj će pak odbor prvu sjenicu imati već u utorak. Odmah se kreće u analizu, a brzo će se ići na sastanak prema Gradu.

- Vođeni principima Dinama kao uključivog kluba u kojem su dobrodošli svi koji mogu i žele pomoći u Odbor za koordinaciju izgradnje stadiona imenovane su osobe iz kluba, grada, osobe s iskustvom sudjelovanja u takvim velikim projektima, pa i predstavnici navijača koji su i glavni posjetitelji stadiona. Naš je cilj jasan, čim prije izgraditi moderan stadion i da u tom procesu Dinamo bude aktivan sudionik koji će koordinirati sve uključene strane - poručio je predsjednik Odbora za stadion Ivan Nauković.

ČEKA SE DERBI Traje velika utrka s vremenom: Baturina i dalje izvan treninga!

U Odboru za članstvo nalaze se Tomislav Globan (predsjednik), Tomislav Metelko (potpredsjednik), Igor Kalabek, Krešo Knezović, Držislav Krasić, Sara Hukavec i Petar Storjak. 

- Članovi su duša svakog kluba, a ciljevi našeg odbora su daljnji razvitak demokratskih procesa u Dinamu, unapređenje odnosa prema članovima uz rast broja članova, digitalizacija članskih procesa i iskustva za posjetitelje na dan Dinamovih utakmica. U odboru će biti ljudi koji su svakodnevno u kontaktu s bazom Dinamovih navijača i članova, a ujedno su izuzetni i stručni. U timu će biti marketinški konzultanti i stručnjaci za digitalni marketing, povjerenici kluba s iskustvom učlanjivanja velikog broja članova, ali i zaposlenici kluba koji su zaduženi za pitanja članstva i ulaznica - rekao je Tomislav Globan.

SUĐENJE MAMIĆIMA Mikić: 'Dinamo mi je dugovao, Zdravko je rekao da odem u salon i izaberem si neki BMW'

Članove Odbora za sponzorstvo mora predložiti (do nove sjednice IO-a koja bi trebala biti već početkom travnja) član IO-a i skupštinar Zrinko Hržić. A prema Upravi je krenuo i nalog da novopečeni član uprave Zvonimir Manenica bude imenovan drugim direktorom (prvi je Dražen Miličević) dvije tvrtke u vlasništvu Dinama, a to su "Plavi korner" i "Dinamo trade".

Idi na 24sata

Komentari 40

  • domba18 26.03.2024.

    Sad nek izvali jedno 20 mil €

  • neko007 26.03.2024.

    kaj je greguric jos ziv?

  • daj mi pištolj da se ubijem drugoga problema nemam 26.03.2024.

    Ono kad ga vidim na prvu nekak iz njega izvire poštenje,kaj je,je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare