To je to što me zanima!

Kanali Sport Kluba neće se više emitirati na MAXtv-u, ali Liga prvaka stiže većem broju ljudi

Umjesto kanala na kojima se emitirala Bundesliga, Formula 1, Uefina reprezentativna natjecanja stižu dodatni kanali Arenasporta. Nezadovoljni korisnici imaju pravo na raskid ugovora bez penala
Vidi originalni članak

Korisnici MAXtv-a dobili su ovaj tjedan e-mail kako od 1. kolovoza više neće moći, između ostalih, gledati kanale Sport Kluba te da zbog toga od 8. srpnja do 8. kolovoza imaju pravo na raskid ugovora bez naknade.

Sport Klub se godinama emitirao na platformi Hrvatskog telekoma, a još prošlo ljeto mogla se čuti najava da se njegovi kanali tamo više neće moći gledati. Ipak, ugovor su produžili, a nakon njegova isteka 31. srpnja prestaje važiti.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci igraju golf

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što prenosi Sport Klub?

Televizija u vlasništvu grupacije United Media ima prava prijenosa, između ostalih, na nogometnu Bundesligu, Formulu 1, MotoGP, Uefine kvalifikacije za Europsko i Svjetsko prvenstvo, Ligu nacija, sva natjecanja pod okriljem Fibe uključujući Eurobasket, Euroligu, Wimbledon, jake ATP i WTA turnire, NFL i međunarodna odbojkaška natjecanja.

Oni će se od kolovoza moći gledati na platformi EON, kao i na Telemachu, Optima telekomu i Total TV-u.

Što dobivaju korisnici MAXtv-a?

Iz HT-a su poručili korisnicima kako će im naknada za MAX paket od 15. kolovoza rasti 7,50 kuna mjesečno s PDV-om, a ovisno o paketima koje su imali uključene, doći će im i neki novi kanali.

Što se tiče korisnika sportskog paketa, oni će bez dodatne naknade od nove sezone moći gledati sve utakmice Lige prvaka, Europske i Konferencijske lige jer kanali Arenasporta 7-10 više neće biti u odvojenom paketu. Na tu televiziju stiže i engleski Premiership, koji je dosad prenosio Sport Klub.

NOVI KANAL JOŠ SE ČEKA Otkrivamo detaljnu raspodjelu: Evo koje će utakmice HNL-a u novoj sezoni prenositi HTV...

Novi kanal debitira u subotu

HT je otkupio prava na HNL na iduće četiri godine i ekskluzivno će je emitirati na kanalima MAXSport 1 i 2 koji će biti u ponudi MAXtv-a (prvi u osnovnom, drugi u sportskom paketu), EVOtv-a i Iskon TV-a. Prvi prijenos bit će subotnja utakmica Superkupa između Dinama i Hajduka.

Kanali Arenasporta, koje emitira i A1 telekom, u portfelju će iduće sezone imati četiri od pet liga "petice". Od prošle sezone u ponudi im je i španjolska La Liga, a od ranije talijanska Serie A i francuska Ligue 1. Arenasport emitira i NBA ligu

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Pool1968 08.07.2022.

    Ali jedno ostaje isto. Komentatori. Ne zna se gdje su gori i gluplji. Neupuceni u ono sto prenose. Ne znaju izgovarati imena stranih igraca. Uvijek nastojim gledati na stranim kanalima, osim ako nesto moram gledati na nasim. Koma. Obicne seljacine koji nemaju osnovno obrazovanje i uopce se ne pripremaju sta ce prenositi. Nekad imam zelju napisati urednistvu Sport Kluba ili Arene neki Mail ali ne znam kako da to napravim. Sramota zesca. Krkanluk.

  • marko074 08.07.2022.

    Koga briga za sportklub onako su postali dno sta cu gledat tamo kineze i amerikance u nogometu lol odavno ih ne pratim ne pada mi ovo tesko ostajem na ht

  • ante018 08.07.2022.

    Sport klub je propao, sve im je arena uzela

Komentiraj...
Vidi sve komentare