To je to što me zanima!

Kao nekad Ljubo: Marin imao 6-2, 5-3, 40-15 i sve izgubio!

Marin Čilić imao je apsolutno sve, imao je dobiven meč protiv Benoitea Pairea i na kraju sve izgubio. Slično kao Ivan Ljubičić, koji je protiv Fereire vodio 2-0 u setovima, imao 5-1 u trećem i izgubio
Vidi originalni članak

To može samo Marin Čilić. Dobro, nekad je mogao i Ivan Ljubičić. U meču protiv Benoita Pairea hrvatski tenisač imao je 6-2, 5-3, 40-15 i servis. Protiv Pairea, koji se u takvim situacijama 'raspadne' to je gotov meč. Barem je trebao biti. No Marin Čilić izgubio je svoj servis, potom sljedeća tri gema, a onda i treći set. Eh, da imao je i dvije meč lopte u trećem setu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kakav je to bio meč najbolje će vam oslikati podatak da su Čilić i Paire zajedno napravili, pazite ovo, 24 dvostruke servis pogreške. Raspodijelili su ih pošteno, svatko po 12. I da se vratimo kod dvije meč lopte u prvom setu. Francuz je izgledao toliko bezvoljno da nije pokazivao znakove za životom, a kamoli za tenisom. Još kad je dobio penalty point za 5-3 nitko ne bi niti jednu lipu stavio na Francuza. No onda kreće "Marin time". 

Lagano je došao do 40-15 i dvije meč lopte. Potom promašuje lagani forhend, a onda na drugu meč loptu radi dvostruku servis pogrešku. I eto Francuza, ni krivog ni dužnog, na 40-40, pa i na 5-4. Pa i na 5-7. U trećem setu Čilić je poveo 2-0, ali nije to bio njegov dan. 

Čiliću se opet ukazao - Čilić. I kako to na kraju ispadne, u trećem setu, točnije u tie-breaku trećeg seta Marin je izgubio 7-1, a na meč loptu Pairea napravio je dvostruku servis pogrešku.

INDIJA U DOMU SPORTOVA Hrvatska bez Borne Ćorića u Davis Cupu: Ozlijedio je ruku

Eto, tako je završila Marinova avantura u prvom kolu Dubaija. Eh, da, dužni smo vam objašnjenje za Ljubičića. Naime, Ljubo i Wayne Ferreira igrali su 2002. treće kolo Australian Opena, a hrvatski tenisač imao je dobiven meč. Vodio je 2-0 u setovima i imao je 5-1 u trećem. A onda se smo vidjeli najspektakularniji preokret u povijesti australskog Grand Slama. Ferreira je izednačio na 5-5, a onda u tie-breaku uzeo set. Ljubičić se raspao, prestao je igrati, a Južnoafrikanac je u preostala dva seta slavio 6-3 i 7-5. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 27.02.2020.

    Mentalni sklop ovog covjeka je za razmatranje,..nadam se da ce posmrtno darovati svoj mozak "u znanstvene svrhe" pa da napokon dobijemo odgovore na pitanja- zasto i kako Marine (?)!! . :D

  • lav24 26.02.2020.

    Istjerat ga iz reprezentacije i zabranit da igra pod Hrvatskom zastavom,sramoti cijelu naciju!!

  • purger 1973 25.02.2020.

    Čiliću odi u penziju da se više ne sramotiš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare