To je to što me zanima!

Kaos u Osijeku: Direktor šalje poljupce, trojica suspendirana, a Mađari žele što prije pobjeći?!

Klub je 77 dana i deset utakmica bez pobjede, sportskog direktora su navijači nakon utakmice gađali pivom, a novi kupac kluba, navodno je singapurska grupacija, kojoj je na čelu hrvatski državljanin
Vidi originalni članak

Jedan igrač, ime mu je Jevhen Čeberko, suspendiran je zbog "nespremnosti". Drugi, Diego Barri, pod suspenzijom je zbog ozlijeđivanja dvojice suigrača na treningu, dok je treći, Mihret Topčagić, suspendiran iz nepoznatih razloga. Dodajte tome niz od deset utakmica bez pobjede, sportskog direktora Ivicu Kuleševića, koji nakon utakmice navijačima šalje poljupce, a ovi ga gađaju stolicama i čašama, pa trenera koji izjavljuje da su pobijedili, iako je svima jasno da nisu, dobit ćete predložak od kojeg bi Ricky Gervais napravio sjajnu crnu komediju.

No, navijačima Osijeka nije nimalo smiješno. Klub je 77 dana bez pobjede, još od 29. siječnja i utakmice protiv Gorice, smijenjen je Rene Poms, a doveden Borimir Perković, no niti to nije pomoglo. Štoviše, Perković bi mogao biti prvi trener koji će na klupi Osijeka biti smijenjen, a da pritom nije nikoga pobijedio.

Kohorta je protiv Lokomotive slavila 35. rođendan, prije utakmice bila je velika fešta i karusel, no ni ta slavljenička atmosfera nije bila dovoljna da Osijek pobijedi. Završilo je 2-2, no pitate li Borimira Perkovića, Osijek je pobijedio.

- Nismo pobijedili, ali smo pobijedili. Ponosan sam na dečke, osjećam se kao da smo pobijedili, i to ne 1-0 ili 2-0 nego s tri ili četiri razlike! Odigrali smo jako dobru utakmicu, iako nažalost još jednu u koju nismo pobijedili. Ponosan sam na igrače kako su odigrali, bili smo bolja momčad, zabili smo dva gola, a mogli smo ih zabiti još. Ovako Osijek treba igrati - rekao je Perković nakon utakmice.

Navijači su krivca pronašli u sportskom direktoru Ivici Kuleševiću, kojeg su na kraju utakmice gađali stolicama, a on im uzvratio poslavši im poljubac. No kako saznajemo Kuleševiću je isto puna kapa, i on se trudi pronaći najbolji izlaz iz ove situacije, no ne ide. No zato se ide Mađarima. I to što dalje. Mađari navodno žele što prije prodati klub i pobjeći, a najveći ponuđač je, također navodno, singapurska grupacija kojoj je na čelu hrvatski državljanin... Jedina dobra stvar je da su Osječani i dalje u igri za Europu.. 

Nakon 77 dana i deset utakmica bez pobjede držati mjesto koje vodi u Europu valjda je jedina stvar koja Osječane drži iznad vode. No nastave li ovako, mogli bi ostati bez Europe, a tad bi brod, koji se opasno nakrivio i pušta vodu na sve strane, sigurno potopio.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ZG - KAJ 18.04.2023.

    Ovaj Perković priča nebuloze ko Čačić....Mjenjaj to i dopeljaj Tomića ..

  • Trottur 17.04.2023.

    Dugo ste trajali

  • aciviij 17.04.2023.

    Budući da je u Osijek utučena lova Orbanovog najbližeg kruga, ne čudi me da sve kasni i šteka. EU je Mađarskoj blokirala novac, pa se nema odakle uzeti za  "prekograničnu promociju", a u međuvremenu su Mađare dostigli i drugi problemi. Sve u svemu, ovo je prilično dobra situacija za NK Osijek. Bez Orbanovih prijatelja (njihovi interesi su druga priča) nikada ne bi dobili novi stadion ... pogotovo ne takav, a ako zaista odu, Mađari će se teško moći naplatiti. Mislim da ih to neće previše boljeti jer ionako nisu ulagali svoj novac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare