To je to što me zanima!

Kaos u Premier ligi: To je ludilo, kao da razgovaramo sa zidom

'Kad imate zid pred sobom, onda možete pitati što želite i možete reći što želite, ali sve uzalud, jer je odluka već donesena', pojasnio je Antonio Conte, trener Tottenhama
Vidi originalni članak

Igramo se sa zdravljem igrača. Protiv Ville nam je na terenu svih 90 minuta bio igrač s temperaturom od 38.4, što nije normalno, rekao je trener Norwicha Dean Smith prije Boxing daya, a on je samo jedan on onih koji su u problemima zbog korona virusa i prenatrpanog rasporeda.

IZAZVAO ČUĐENJE Salah razbjesnio neke navijače fotografijom kraj božićne jelke: Srami se! To nije naš blagdan

Iako su nakon sastanka odlučili da, ako je ikako moguće, odgoda neće biti, već danas nećemo gledati nekoliko utakmica. Neće igrati Liverpool - Leeds, Wolves - Watford te Burnley i Everton. Spominjalo se kako bi i utakmica Tottenhama protiv Crystal Palacea mogla biti odgođena, no najvjerojatnije će se igrati, a koronu ima i trener Aston Ville Steven Gerrard kojeg neće biti dva tjedna.

- Praznični raspored je i inače težak, ali gotovo da je sad nemoguće tražiti od igrača da u ovoj situaciji igraju dva puta u 48 sati. Ne znam kako ćemo to izvesti. Moramo igrače koji su u fazi oporavka natjerati da ubrzaju proces rehabilitacije, a samim time riskiramo njihovo zdravlje. Totalno je ludilo igrati dvije utakmice u 48 sati u ovakvim uvjetima. S obzirom na to da su sve momčadi oslabljene zbog virusa, integritet i regularnost natjecanja su dovedeni u pitanje - rekao je trener Norwicha.

Ništa blaži nije bio ni trener Chelseaja Thomas Tuchel koji ima problema s koronom u momčadi, ali Mateo Kovačić se polako vraća u formu.

- Tih pet zamjena je smišljeno i ranije kako bi se zaštitili igrači tijekom perioda kad se pojavila pandemija. Situacija je vrlo ozbiljna, zahtjevna i izazovna. Žele li da nastavimo igrati, radi zdravlja igrača moraju dopustiti pet zamjena.

ZIMSKI TRANSFER Mogao bi se vratiti na Otok: Za Hazarda Real traži 'bagatelu'

Nije oduševljen ni trener Tottenhama Antonio Conte koji već ima iza sebe utakmice koje mora odraditi zbog korone, kao i prisilno ispadanje iz Europe.

- Izgledalo je kao da razgovaramo sa zidom i zbog toga ne bih želio previše komentirati situaciju. Kad imate zid pred sobom, onda možete pitati što želite i možete reći što želite, ali sve uzalud, jer je odluka već donesena. Oni su odlučili da se sezona nastavi i na nama je da se nosimo s tim najbolje što možemo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • qwesd 26.12.2021.

    ajde englezi jedino od sporta kaj imate su nogomet i to financiran od strane stranih ulagača, niti imate igrače niti trenere, a repka vam nikada neće imati uspjehe kao njemci

  • ante018 26.12.2021.

    Ima te vi dosta igraca, prestanite vise kukat, vas je posao da trenirate i igrate

  • BBL 26.12.2021.

    Gospodin Profit prije svega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare