To je to što me zanima!

Kapetan europskog prvaka više nema klub, a nema ni ponudu...

Bio je simbol Juventusa dugi niz godina i čekamo klub. Trenutno je jedini slobodni igrač talijanske reprezentacije, rekao je njegov agent. 'Stara dama' mu još nije ponudila novi ugovor...
Vidi originalni članak

Iako je zbog teške ozljede za Juventus ove sezone odigrao ukupno tek 24 utakmice, Giorgio Chiellini (36) zablistao je na Euru u punom 'sjaju' i kapetanski odveo Italiju do naslova europskog prvaka. 

Prvim danom srpnja Chielliniju je istekao aktualni ugovor s Juventusom, a čelnici 'Stare dame' mu još uvijek nisu ponudili novi ugovor, a navodno, nema ni ponuda 'sa strane'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvo moraju dati ponudu. Do današnjeg dana ih nije bilo. Čekamo da nam Juventus kaže kada možemo sjesti i razgovarati - rekao je igračev menadžer Davide Lippi za Radio Radio.

TKO LEŽI, NE BJEŽI Kapetan objasnio kako je spasio 'Azzure': Nisam oćelavio s 23 i lomio nos da bih tako izgubio...

Chiellini i dalje želi ostati u klubu za koji je u preko 16 sezona odigrao više od 500 utakmica.

- Bio je simbol Juventusa dugi niz godina i čekamo klub. Trenutno je jedini slobodni igrač talijanske reprezentacije - dodao je.

Budući da je prekaljeni talijanski nogometaš već u 37. godini života, mnogi vjeruju da je ovaj najveći trofej u njegovoj karijeri idealna prilika za častan oproštaj od nogometa, ali...

GRANDE BONUCCI 'Vidjeti kako 58.000 Engleza napušta Wembley... Uživancija!'

- Suludo je razmišljati o Chiellinijevom umirovljenju u ovom trenutku. Nevjerojatno je ono što je učinio nakon puknuća prednjeg križnog ligamenta. Ono što ga potiče je strast, a vidjeli smo i na Europskom prvenstvu da je ta strast i dalje vrlo jaka. 

Njegov reprezentativni i klupski kolega Leonardo Bonucci želi da Chiellini izgura barem još jednu sezonu kako bi bio dio Mancinijevih 'trupa' za Mundijal u Kataru.

NA DOČEKU Emotivni Chiellini: Ovaj naslov smo posvetili preminulom Astoriju. U našim srcima je

 - Otići ću s njim na godišnji odmor i uvjeriti ga da nastavi do Svjetskog prvenstva - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • pišemistinu 15.07.2021.

    On i Bonucci najjači par prvenstva..i još Donnaruumma na golu....Chielini odradio si velinčanstven posao,mislim da ti je dosta!

  • 15.07.2021.

    Ma produžit će on s Juveom.

  • JohnnyBravo 15.07.2021.

    Star je.Za Dinamo možda ok, ali za lige petice je mumija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare