Sport

Komentari 32

Kapetan europskog prvaka više nema klub, a nema ni ponudu...

Kapetan europskog prvaka više nema klub, a nema ni ponudu...

Bio je simbol Juventusa dugi niz godina i čekamo klub. Trenutno je jedini slobodni igrač talijanske reprezentacije, rekao je njegov agent. 'Stara dama' mu još nije ponudila novi ugovor...

Iako je zbog teške ozljede za Juventus ove sezone odigrao ukupno tek 24 utakmice, Giorgio Chiellini (36) zablistao je na Euru u punom 'sjaju' i kapetanski odveo Italiju do naslova europskog prvaka. 

Prvim danom srpnja Chielliniju je istekao aktualni ugovor s Juventusom, a čelnici 'Stare dame' mu još uvijek nisu ponudili novi ugovor, a navodno, nema ni ponuda 'sa strane'.

- Prvo moraju dati ponudu. Do današnjeg dana ih nije bilo. Čekamo da nam Juventus kaže kada možemo sjesti i razgovarati - rekao je igračev menadžer Davide Lippi za Radio Radio.

Chiellini i dalje želi ostati u klubu za koji je u preko 16 sezona odigrao više od 500 utakmica.

- Bio je simbol Juventusa dugi niz godina i čekamo klub. Trenutno je jedini slobodni igrač talijanske reprezentacije - dodao je.

Budući da je prekaljeni talijanski nogometaš već u 37. godini života, mnogi vjeruju da je ovaj najveći trofej u njegovoj karijeri idealna prilika za častan oproštaj od nogometa, ali...

- Suludo je razmišljati o Chiellinijevom umirovljenju u ovom trenutku. Nevjerojatno je ono što je učinio nakon puknuća prednjeg križnog ligamenta. Ono što ga potiče je strast, a vidjeli smo i na Europskom prvenstvu da je ta strast i dalje vrlo jaka. 

Njegov reprezentativni i klupski kolega Leonardo Bonucci želi da Chiellini izgura barem još jednu sezonu kako bi bio dio Mancinijevih 'trupa' za Mundijal u Kataru.

 - Otići ću s njim na godišnji odmor i uvjeriti ga da nastavi do Svjetskog prvenstva - rekao je.

Najčitaniji članci