To je to što me zanima!

Karma je čudo: Joey Barton će igrati za drugoligaša Burnley...

Joey Barton rekao je da nikad neće igrati u drugoj ligi. Kad je 2013. gostovao kod Burnleya, netko ga je pogodio bocom. Barton je lani izvrijeđao grad, klub i navijače
Vidi originalni članak

Zločesti dečko engleskog nogometa igrat će u engleskom drugoligašu. Burnley je potpisao ugovor s Bartonom kojem je u karijeri omjer golova i incidenata gotovo na istoj brojci. Joey Barton bio je u pregovorima i s West Hamom, ali Bilićev klub je odustao nakon što su navijači rekli da ne žele takvog luđaka.

- Presretan sam što smo doveli Joeya. On je prošle sezone pričao o našem klubu s puno poštovanja - rekao je menadžer Burnleya Sean Dyche.

No u moru Bartonovih incidenata netko je "iskopao" njegov uvredljiv komentar o Burnleyu. Barton je 2013. kao igrač QPR-a gostovao kod Burnleya. Navijači su ga provocirali, a netko od domaćih pristalica pogodio ga je plastičnom bocom Coca Cole. Barton je to zapamtio i lani je jednom navijaču Burnleya na provokacije odgovorio:

- Queens Park Rangers je možda smeće, možda smo precijenjeni, ali barem ne moramo živjeti u Burnleyu - napisao je Barton na Twitteru.

Karma je čudo. Barton je popljuvao grad i klub u kojem će sada zarađivati za život, nekoliko je puta rekao da nikad neće igrati u drugoj ligi, a evo ga sad, s 32 godine na leđima upravo u drugom razredu engleskog nogometa.

- Pričao sam s menadžerom kluba na ručku. Dugo smo sjedili zajedno. Impresivan čovjek. Čim je otišao, znao sam da želim igrati u Burnleyu. Jedva čekam prvu utakmicu. Imamo ambiciju vratiti se u prvu ligu - rekao je Joey Barton.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • klošar1990 28.08.2015.

    Navijači ga nisu htjeli i klub ga odmah nije htio kupiti!!To je poštovanje prema navijačima! Da mi Mamiću kažemo da ne želimo nekog igrača preko kojeg se pere lova,prvo bi nas našmrkani vrijeđao svojim standardnim uvredama,a zatim bi doveo još 2-3 slična igrača!

  • Space Burek 28.08.2015.

    obicni klaun...

  • fantazist 28.08.2015.

    Tip je "slavan" po glupostima. Nakon karijere može nastupati u Big Brotheru i farmi i naslikavati se s našim posvadušama. Karijera na ovom portalu mu je zajamčena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare