Obavijesti

Sport

Komentari 12

Karma je čudo: Joey Barton će igrati za drugoligaša Burnley...

Karma je čudo: Joey Barton će igrati za drugoligaša Burnley...
1

Joey Barton rekao je da nikad neće igrati u drugoj ligi. Kad je 2013. gostovao kod Burnleya, netko ga je pogodio bocom. Barton je lani izvrijeđao grad, klub i navijače

VIDEO

Zločesti dečko engleskog nogometa igrat će u engleskom drugoligašu. Burnley je potpisao ugovor s Bartonom kojem je u karijeri omjer golova i incidenata gotovo na istoj brojci. Joey Barton bio je u pregovorima i s West Hamom, ali Bilićev klub je odustao nakon što su navijači rekli da ne žele takvog luđaka.

- Presretan sam što smo doveli Joeya. On je prošle sezone pričao o našem klubu s puno poštovanja - rekao je menadžer Burnleya Sean Dyche.

No u moru Bartonovih incidenata netko je "iskopao" njegov uvredljiv komentar o Burnleyu. Barton je 2013. kao igrač QPR-a gostovao kod Burnleya. Navijači su ga provocirali, a netko od domaćih pristalica pogodio ga je plastičnom bocom Coca Cole. Barton je to zapamtio i lani je jednom navijaču Burnleya na provokacije odgovorio:

- Queens Park Rangers je možda smeće, možda smo precijenjeni, ali barem ne moramo živjeti u Burnleyu - napisao je Barton na Twitteru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Karma je čudo. Barton je popljuvao grad i klub u kojem će sada zarađivati za život, nekoliko je puta rekao da nikad neće igrati u drugoj ligi, a evo ga sad, s 32 godine na leđima upravo u drugom razredu engleskog nogometa.

- Pričao sam s menadžerom kluba na ručku. Dugo smo sjedili zajedno. Impresivan čovjek. Čim je otišao, znao sam da želim igrati u Burnleyu. Jedva čekam prvu utakmicu. Imamo ambiciju vratiti se u prvu ligu - rekao je Joey Barton.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu