To je to što me zanima!

Katarci navijačima-plaćenicima ukinuli dnevnice za Svjetsko!?

Katarci su navijačima platili letove i smještaj da prisustvuju Svjetskom prvenstvu i pjevaju na utakmicama i ceremoniji otvaranja, a prvotno su im obećali i dnevnicu u iznosu od 60 funti
Vidi originalni članak

Navijačima-plaćenicima na Svjetskom prvenstvu u Kataru ukinuta je dnevnica, a katarski su dužnosnici takvu odluku opravdali izrazito negativnim odjekom te vijesti u svjetskim medijima, piše Guardian!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Katarci su navijačima platili letove i smještaj da prisustvuju Svjetskom prvenstvu i pjevaju na utakmicama i ceremoniji otvaranja, a prvotno su im obećali i dnevnicu u iznosu od 60 funti za hranu i piće. Međutim, samo tri dana prije početka prvenstva obaviješteni su da dnevnice neće dobiti.

A to znači da prvenstvu i organizaciji prijeti debakl!? Jer, bez njih će teško napuniti, primjerice, stadion Al Bayt koji može primiti 60.000 gledatelja, a na kojem će se odigrati prva utakmica prvenstva i ceremonija otvaranja uoči iste.

IGOR ŠTIMAC TVRDI: Srbija je pritajeni favorit SP-a, slična je Hrvatskoj iz '90-ih! OBRUŠIO SE NA SVE Predsjednik Fife: Ja sam i Arap i migrant i gay. A ovo dijeljenje lekcija od Zapada je licemjerje!

Podsjetimo, 22. po redu Svjetsko prvenstvo otvorit će Katar i Ekvador u nedjelju u 17 sati, dok će ceremonija otvaranja početi dva sata ranije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jumar 19.11.2022.

    Tipični arapski trgovci, obećaju i namame a onda te prevare. To im je u krvi.

  • AnarhosindikaIist 19.11.2022.

    Bez plaćenih navijača, ova simulacija SP-a ne bi bila potpuna.

  • Ivoivic3 19.11.2022.

    Ima se osjecaja , ne pati se

Komentiraj...
Vidi sve komentare