To je to što me zanima!

Željko Kerum najurio Svagušu koji odlazi u oporbu u G. vijeću

Svaguša zbog neslaganja s Kerumom namjerava aktivirati svoj vijećnički mandat postati Kerumu oporba. Time bi Kerum izgubio natpolovičnu većinu od 13
Vidi originalni članak

Željka Keruma njegov dugogodišnji prijatelj Joško Svaguša razbjesnio je jer bez dozvole pričao javno o njegovim poslovima, piše Slobodna Dalmacija. Navodno se radi o kreditu koji je Kerum podigao zahvaljujući hipoteci na imovinu Svagušine tvrtke. To se navodi kao razlog da je Kerum smijenio Svagušu s mjesta Predsjednika Hajduka. Kerum ima velika dugovanja prema bankama te je koristio Svagušinom pomoć, a i on je njemu svojevremeno pomogao da osovi na noge svoj pekarski biznis u njegovim dućanima. Kerum duguje i nabavljačima, što bi mogao biti razlog da njegov lanac Agrokor oklijeva kupiti.

Svaguša zbog neslaganja s Kerumom, prema pisanju splitskog dnevnika, namjerava aktivirati svoj vijećnički mandat u Gradu Splitu i postati Kerumu oporba. Time bi Kerum izgubio natpolovičnu većinu od 13 glasova u Gradskom vijeću.

I Jako Andabak, najveći pojedinačni dioničar Hajduka, prema Slobodnoj Dalmaciji, uvrijeđen je Kerumovim izjavama, te je odlučio ne kupovati udio dionica vrijedan 80 milijuna kuna. Andabakovim novcem mogao se zakrpao splitski Gradski proračun, preustrojit Hajduk i kupiti novi igrači.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • glasna_1 21.12.2010.

    kad se dokopa bogatstva pa pomisli da je svemoguć.....oooo Bože koliko ih!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare