To je to što me zanima!

Kladionice nam vjeruju: Veliki pad koeficijenta na Hrvatsku

Premda smo bili tek sedmi favorit prvenstva uoči Eura, a Nijemci su bili iznad nas, ovog puta priča je malo drugačija. Uoči subotnjeg susreta Hrvatska je u prednosti po kladionicama
Vidi originalni članak

Hrvatska u subotu u 20.30 sati igra ključnu utakmicu drugog kruga protiv Njemačke. Pobjedom u toj utakmici direktno ulazi u polufinale Europskog prvenstva, a samim slavljem oprali bi gorak okus nakon onog poraza od Njemačke na Svjetskom prvenstvu prošle godine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Invazija na Beč već je u tijeku, dvorana Wiener Stadthalle bit će puna hrvatskih navijača i traži se karta više. Šesnaest tisuća posjetitelja gledat će rukometni spektakl uživo.

I premda smo bili tek sedmi favorit prvenstva uoči Eura, a Nijemci su bili iznad nas, ovog puta priča je malo drugačija. Uoči subotnjeg susreta Hrvatska je u prednosti po kladionicama dok je Njemačka veliki autsajder.

GDJE GLEDATI? Ajmo, Kauboji! Hrvatska protiv Njemačke za polufinale Eura

U hrvatskim kladionicama tečajevi su uglavnom 1,90 na Kauboje dok se koeficijent na Nijemce vrti oko 2,80.

No, oni se ne podudaraju sa stranim kladionicama kojima neprestano pada koeficijent na Hrvatsku. Tako on iznosi 1,65 dok je na Njemačku uglavnom 3. Neke na Njemačku daju čak i više pa dosežu i do 3,20. Još jučer koeficijent na nas vrtio se oko 2.

Kako god, pred Kaubojima je težak izazov kojim bi riješili pitanje polufinalista. Jedno se zna, danas će bečka Gradska dvorana disati kao jedno i kockicama bodriti naše dečke.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Panac 18.01.2020.

    Popušio lovu jer danas naši gube !!!

  • Pero Cigla 18.01.2020.

    Kladionice i koeficijenti su nebitni skroz.

  • komentator__Luka 18.01.2020.

    bolje nam je kad nam nitko ne vjeruje, i ovo do sad je bilo bolje nego što sam očekivao, sa solidnim ekipama.......ali sad tek slijedi pravi ispit da vidimo di smo i što možemo očekivati dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare