To je to što me zanima!

Kladionice su opet podcijenile Stipu: Jones je ogromni favorit

Koeficijent na pobjedu Jonesa je otprilike koliki je bio na pobjedu jedne od najboljih momčadi svijeta Manchester Cityja protiv posljednjeplasirane momčadi Premiershipa Bournemoutha
Vidi originalni članak

Dugo se govorilo o tom meču, a sve je dobilo potvrdu nakon što se Jon 'Bones' Jones (35, 27-1-1) na najbolji mogući način vratio u kavez i u prvoj rundi gušenjem giljotinom slavio protiv Ciryla Ganea (32, 11-2) i postao prvak teške kategorije. Tu je titulu trebao napasti još kad je ona bila u vlasništvu američkog borca hrvatskih korijena Stipe Miočića (40, 20-4) koji se posljednji put borio prije dvije godine i izgubio od Francisa Ngannoua (36, 17-3).

SPEKTAKULARNI OKRŠAJ ANKETA Kakva će to borba biti! Tko će slaviti, Stipe ili Jones?!

To se tad nije dogodilo, ali ono što su ljubitelji slobodne borbe dugo iščekivali dobilo je i potvrdu - Stipe i Jones će na ljeto u kavez, po mnogima najbolji borac svih vremena i sigurno najbolji poluteškaš protiv najboljeg teškaša u povijesti UFC-a. No, kad su u pitanju kladionice, za njih to nikako nije okršaj najboljeg protiv najboljeg.

POGLEDAJTE VIDEO: FNC10 u Ljubuškom

Naime, na pobjedu Miočića koeficijent je bio 2.70, ali ubrzo je porastao sve do 3.85. S druge je strane Jon Jones uvjerljivi favorit te je na njegovo slavlje koeficijent 1.30. Toliki je bio koeficijent na pobjedu Manchester Cityja u gostima kod posljednjeplasirane momčadi Premiershipa Bournemoutha gdje su na poluvremenu 'građani' imali 3-0, a na kraju je rezultat bio 4-1.

Stipe imao velikih problema s okom 

Navodno je plan da će se boriti na UFC 290 priredbi koja je na rasporedu 8. srpnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Stipe je pet godina stariji od Jonesa i trenutačno je on u situaciji kakvoj je bio Jones, odnosno već ga neko vrijeme nije bio u kavezu. No, ring rust (dugo izbivanje iz kaveza) nije smetao 'Bonesu', a vidjet ćemo kako će na to sve reagirati Stipe.

Imao je problema s okom nakon mečeva s Danielom Cormierom (43, 22-3-1), a morao je na dužu pauzu nakon što ga je nokautirao 'Predator' i oduzeo teškaški pojas. Sigurno da je, s obzirom na odnos UFC-a prema njemu, Stipe 'gladan' pobjede, a jesu li kladionice bile u krivu saznat ćemo za nekoliko mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • žumbree 06.03.2023.

    Realno je Jones favorit, ali naši novinari čim nešto ili netko ima veze sa Hrvatskom, rragiraju kao da se to osobno njih tiče…

  • kp 06.03.2023.

    Misli da nije trebao Stipo ulaziti više mirovina legenda si UFC.Godine rade svoje ali svejedno ti želim sreću.

  • Hell_on_wheels 06.03.2023.

    Rastavit ce ga Jones na proste faktore

Komentiraj...
Vidi sve komentare