To je to što me zanima!

Dinamo u 89. vodio 3-1, pa iz penala u 98. ostao bez pobjede

Dinamo je u infarktnoj završnici ostao bez pobjede u 4. kolu Lige prvaka. Vodili su 3-1 golovima Petkovića, Ivanušeca i Ademija, ali su Ukrajinci izjednačili u završnici preko Moraesa i Tetea iz penala na 3-3...
Vidi originalni članak

Veliko slavlje su nekoliko minuta kasnije zamijenili tuga i tišina. Trebala je to biti noć za pamćenje, noć u kojoj će Dinamo doći na korak od osmine finala Lige prvaka, a onda se sve raspalo u sekundi.

Dinamo i Šahtar su odigrali ludu utakmicu. Gosti su poveli, Dinamo je potom okrenuo rezultat s tri gola, da bi Ukrajinci u sudačkoj nadoknadi zabili dva gola za 3-3. Šahtar je treći pogodak postigao u osmoj minuti nadoknade golom iz kaznenog udarca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukrajinci su poveli u 13. minuti golom Alana Patricka, no 'Modri' su okrenuli rezultat golovima Brune Petkovića u 25. minuti, Luke Ivanušeca u 83. minuti, te kapetana Arijana Ademija u 89. minuti. Maksimir je gorio, navijači su skakali od sreće jer su svi mislili da su tri boda u rukama, a onda tišina. 

Šahtar je u trećoj minuti sudačke nadoknade smanjio golom Moraesa, a u petoj minuti sudačke nadoknade Brych je dosudio kazneni udarca za goste, nakon što je Theophile-Catherine udario Pjatova laktom u lice. Njemački sudac je jako dugo provjeravao s VAR-om je li uistinu penal, a nakon nekoliko minuta je i potvrdio svoju odluku. Tete je u 90+8. zabio za 3-3 i zlatni bod ukrajinske momčadi.

Obje momčadi su završile utakmicu s igračem manje, u 75. minuti kod Dinama je isključen Moro, a samo pet minuta kasnije 'pocrvenio' je i Marlos koji je u svega šest minuta zaradio dva žuta kartona. 

 

Idi na 24sata

Komentari 527

  • Exterminator 09.11.2019.

    Kako su igrali ? Petković 8 , Catherine Ademi 7.5 , Olmo , Livi 7 , Gjira Ivanušec sasvim solidni , ostali prosječni

  • Exterminator 09.11.2019.

    Evo prošlo 3 dana nakon tekme , ohladio sam se ..... dakle to što mi možemo upropastiti to nema nigdje ... jedan detalj me posebno iznervirao u 90 toj minuti posljednja zamjena , mislim si pojačava obranu možda onaj Moubandije ili tako nešto kad tamo ulazi Kadzior igrač sredine ? Hajde nećemo protiv Bjelice skoro sve je pogodio do sada ali što su uspjeli sjebat u 60 sekundi to se dešava jedanput u 20 god.

  • TinSoc 07.11.2019.

    To se nije smjelo dogoditi. Toliko štete za nekoliko minuta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare