To je to što me zanima!

Klopp ne smije na majčin pokop

Treneru Liverpoola majka Elizabeth umrla je prošlog mjeseca, a pokop će morati organizirati bez njega zbog strogih pravila o putovanjima između Velike Britanije i Njemačke. Dakako, zbog korona virusa
Vidi originalni članak

Trener Liverpoola Jürgen Klopp (53), zbog ograničenja putovanja u svezi s Covidom 19, neće moći nazočiti pogrebu svoje majke u njemačkoj regiji Schwarzwald. 

POGLEDAJTE VIDEO: Klopp i Lovren slave naslov prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njemački trener, koji je u posljednjih nekoliko sezona vodio Liverpool do naslova prvaka u Engeskoj i Lige prvaka, rekao je da zbog ograničenja i pravila karantene u Engleskoj i Njemačkoj neće moći putovati. 

Njegova majka Elisabeth preminula je u 82. godini prošlog mjeseca. Jürgen ima i dvije starije sestre Isolde (58) i Stefanie (61).

OSMINA LIGE PRVAKA Nijemci zatvorili ulaz 'redsima': Protiv Leipziga u Budimpešti!

- Značila mi je sve, majka u pravom smislu te riječi. Sad je na boljem mjestu. Neprisutnost na sprovodu posljedica je užasnih vremena, a jednom kada to uvjeti dopuste, održat ćemo prekrasnu komemoraciju - kazao je Klopp u lokalnim novinama Schwarzwälder Bote.

Inače, Liverpoolu je odbijen ulazak u Njemačku za dvoboj s RB Leipzigom u Ligi prvaka krajem veljače zbog ograničenja putovanja, a ta utakmica će se održati u Budimpešti. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 10.02.2021.

    Aha,zaustavili bi me možda sa tenkom

  • 10.02.2021.

    koje su ovo gluposti,znaci radim u Njemackoj kao vozac,ture su mi relacija Njemacka ,Belgia,Francuska,Engleska i nazad za Njemacku,idem jednom tjedno uglavnom da skratim ,napravim onaj brzi kao test daju mi potvrdu i idem na brod iz Dovera Gb-Calais F ,ja i jos milju drugih vozaca i ljudi s autima osobnim,i sad jedan Klop nemre u Njemacku na sprovod,koja je to prevara korona to nije normalno,ove godine ni jedan slucaj gripe nema,fuj

  • It's kišing 10.02.2021.

    Podrška Kloppu

Komentiraj...
Vidi sve komentare