Obavijesti

Sport

Komentari 2

Nijemci zatvorili ulaz 'redsima': Protiv Leipziga u Budimpešti!

Nijemci zatvorili ulaz 'redsima': Protiv Leipziga u Budimpešti!

RB Leipzig je trebao biti domaćin u prvoj utakmici 16. veljače na Red Bull Areni, ali je Njemačka zabranila sve ulaske u zemlju iz država u kojima su prijavljene mutacije COVIDa-19

VIDEO

Prva utakmica osmine finala Lige prvaka između RB Liepiziga i Liverpoola igrat će se u Budimpešti nakon što njemačke vlasti nisu dopustile engleskom klubu ulazak u zemlju zbog COVID-19 protokola, objavila je u nedjelju Uefa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Obitelj Marcelić 02:47

RB Leipzig je trebao biti domaćin u prvoj utakmici 16. veljače na Red Bull Areni, ali je Njemačka zabranila sve ulaske u zemlju iz država u kojima su prijavljene mutacije COVIDa-19 najmanje do 19. veljače, a iznimka su samo njemački državljani i oni koji žive u Njemačkoj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uefa može potvrditi da će se prva utamica osmine finala Lige prvaka između RB Leipziga i Liverpoola igrati u Puskas Areni u Budimpešti - navodi se u priopćenju europske nogometne federacije.

- Uefa želi zahvaliti i RB Leipzigu i Liverpoolu za njihovu suradnju i pomoć u pronalažeju rješenja kao i Mađarskom nogometnom savezu na potpori i dopuštenju da se utamica igra u Mađarskoj.

Borussia Moenchengladbach također razmatra opcije za prvu utakmicu protiv Manchester Cityja koja je na rasporedu 24. veljače ukoliko se zabrana ulaska stranicama u Njemačku produlji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića