To je to što me zanima!

Klopp s rezervnom momčadi do rekorda koji je postavio United

DOBILI TREĆELIGAŠA 7-2 Postali su prva momčad koja je, nakon crvenih vragova, na istoj utakmici postigla 4 gola udarcima van 16 metara.  Unitedu je to uspjelo u pobjedi protiv Rome rezultatom 7-1 u LP
Vidi originalni članak

Najnebitnije natjecanje engleskog nogometa, Liga kup, ponekad pruži i iznenađenje ili barem rušenje rekorda.  Tako je Liverpool sa svojom rezervnom momčadi došao do rekorda kojega je ranije postavio Manchester United. Naime, u 1/16 finala protiv trećeligaša Lincolna, Jurgen Klopp je izveo rezervnu momčad na teren, a u nju je ubacio jednog prvotimca, onako za sigurnost, za 'začin'. Bio je to Virgil Van Dijk, no on nije sudjelovao u hvatanju rekorda.  

POGLEDAJTE VIDEO: Proslava naslova prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po dva gola za Liverpool postigli su Curtis Jones i Takumi Minamino, a po jedan Xherdan Shaqiri, Marko Grujić i Divock Origi. Bilo je to dovoljno da pobjede sa 7-2 trećeligaša Lincolna za kojega su dva gola postigli  Tayo Edun i Lewis Montsma.

Lincoln je prošlu sezonu završio na 16. mjestu svoje lige, ali to i dalje ne znači da se 'redsima' ovaj rezultat ne računa. Dapače, većina prvoligaših momčadi protiv niželigaša u ovome natjecanju daje priliku rezervnim momčadima, tako da Klopp tu nije bio nikakva iznimka. 

IZ ENGLESKE U PORTUGAL Najbogatiji nogometaš svijeta u novom klubu: Pojačao Maritimo

Bilo kako bilo, ovim su rezultatom momci s Anfielda stigli rekord Manchester Uniteda. Postali su prva momčad koja je, nakon crvenih vragova, na istoj utakmici postigla četiri gola udarcima van kaznenog prostora.  Unitedu je to uspjelo u pobjedi protiv Rome rezultatom 7-1 u četvrtfinalu Lige prvaka.

 

WBA ISPAO IZ LIGA KUPA 'Ponosni' Bilić opet kritizira suce: Pa penal nije postojao!

Podsjetimo, nogometaši West Bromwich Albiona ispali su u šesnaestini finala engleskog Liga kupa (Carabao kup), nakon što su na svom terenu poraženi od drugoligaša Brentforda sa 3-2 u raspucavanju. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • It's kišing 25.09.2020.

    Je, samo je Man Utd to napravio u LP a oci protiv trećeligaša... Pa Kramarić je u kupu sam zabio 8-9 komada niželigašu... Neusporedivo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare