To je to što me zanima!

Koeman preuzima nizozemsku klupu, Van Gaal boluje od raka

Louis van Gaal ranije je ovog tjedna objavio da će se nakon Svjetskog prvenstva u Kataru povući s mjesta izbornika nizozemske reprezentacije kako bi se posvetio liječenju raka prostate
Vidi originalni članak

Nizozemski nogometni savez (KNVB) objavio je kako će dužnost izbornika te reprezentacije nakon završetka Svjetskog prvenstva u Kataru, koje je na programu od 21. studenoga do 18. prosinca, ponovno preuzeti Ronald Koeman.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koeman, koji je vodio Nizozemsku od veljače 2018. do kolovoza 2020. godine, na mjestu izbornika naslijedit će Louisa van Gaala koji je ranije ovoga tjedna objavio kako će se povući nakon SP-a i posvetiti liječenju raka prostate od kojega boluje.

Tijekom svog pvog boravka na klupi reprezentacije Koeman je bio uspješan te se s "oranjem" plasirao na EURO te stigao do finala Lige nacija, ali je u kolovozu 2020. odlučio prihvatiti "posao iz snova", odnosno treniranje Barcelone, kluba u kojem je proveo najbolje igračke dane.

No, epizoda u Kataloniji neslavno je završila po nizozemskog stručnjaka koji je zbog serije loših rezultata dobio otkaz u listopadu prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NIKE 06.04.2022.

    Ne treba čuditi. Svaki trener ima svoj čovjek za pravo, menadžment pa tako i lobiranje. Nogometna scena koliko god široku lepezu trenera imala, isto tako je uska pri samom vrhu. Žalosno je što reprezentacija nije dala priliku nekom od mlađih.

  • Space Burek 06.04.2022.

    Užas od trenera... puno je lakše voditi reprezentaciju nego klub ali Nizozemci sa ovim klaunom neće vidjeti nikakav trofej.

Komentiraj...
Vidi sve komentare