To je to što me zanima!

Koliko talenata naš Hulk ima?! Žunić oduševljava i na - gitari

Da je istinski multitalent pokazao je i na gitari. Skinuo je svevremenski hit Johnnyja Casha - Hurt i ponovno oduševio čemu svjedoči i komentar ispod videa na YouTubeu: J*bo kuglu, baci ti to i uhvati se gitare!
Vidi originalni članak

Hrvatski Hulk Stipe Žunić impresionirao je sportsku javnost osvajanjem bronce u bacanju kugle na Svjetskom prvenstvu u Londonu u nedjelju. Fascinantno je to što se tim sportom ozbiljno bavi tek tri godine i u nikad jačoj konkurenciji završio je treći na svijetu!

Prije toga, trenirao je bacanje koplja no zbog loših uvjeta i nepravilne tehnike teško se ozlijedio. Zadranin je u mladosti bio svjetski juniorski prvak u kickboxingu u kategoriji +89 kilograma. Predviđali su mu sjajnu karijeru...

Da je istinski multitalent pokazao je i na gitari. Skinuo je svevremenski hit Johnnyja Casha - Hurt i ponovno oduševio čemu svjedoči i komentar ispod videa na YouTubeu:

- J*bo kuglu, baci ti to i uhvati se gitare.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 7

  • katarina j. 09.08.2017.

    Stipe mi baš simpa dečko

  • Foxtrotuniformcharliekilo 09.08.2017.

    Budimo realni toliko talentiran nije, u najboljem slučaju ovakvo glazbeno umijeće mu može poslužit da uhvati pokoju praznoglavu sponzorušu! Ima na YT par klipova u kojima klinci (doslovno klinci) sviraju Tool, a bilo tko da se razumije u glazbu zna da odsvirat Tool nije šprdnja, e to je talent...

  • Serviseronja 09.08.2017.

    By the way to je pjesma od 9 inch nails u originalu, a Cash ju je učinio popularnom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare