To je to što me zanima!

Komisija izdvojila jednu grešku u dva kola, zaleđe nije sporno?! 'I Uefa šalje pozitivne poruke'

Sudačka komisija ocijenila je izvedbe sudačkih timova na derbijima Hajduk-Dinamo i Rijeka-Hajduk visoko profesionalnima, preporučljivom razinom suđenja na Uefinim standardima
Vidi originalni članak

Komisija nogometnih sudaca HNS-a objavila je sudačku analizu 10. i 11. kola te ustanovila tek jednu veću grešku sudaca, na utakmici Slaven Belupo-Osijek, a zanimljivo da je nisu niti komentirali zaleđe Blummela u 87. minuti utakmice između Lokomotive i Gorice, gdje su linije očigledno loše povučene.

Sudačka komisija smatra neispravnom intervenciju VAR-a nakon autogola Guedesa u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena utakmice 10. kola između Slaven Belupa i Osijeka. Akbekpornu je igrao rukom, a VAR sudac Fran Jović sugerirao je Anti Čulini da pogleda tu situaciju na monitoru i on je gol poništio.

- Kontakt lopte i nadlaktice igrača Slaven Belupa u razmatranjima PNI-e ne smatra jasnim prekršajem “kažnjive igre rukom“ - stoji na stranicama HNS-a.

POTVRDIO NJEGOV BIVŠI KLUB Vraćam ti se, Slavonijo: Zoran Zekić novi je trener Osijeka!

POGLEDAJTE SAŽETAK: Slaven Belupo - Osijek (1-0)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Također, sudačka komisija ocijenila je izvedbe sudačkih timova na derbijima Hajduk-Dinamo i Rijeka-Hajduk visoko profesionalnima, preporučljivom razinom suđenja na Uefinim standardima. "Kao potvrda ispravnosti rada KNS-a, redovite su pozitivne poruke koje dolaze prema HNS-u od UEFA-e, ali i učestalost imenovanja hrvatskih sudaca, sutkinja i instruktora na UEFA utakmicama.", pohvalila se komisija.

THEOPHILE OPET NA MAKSIMIRU Dinamo krpa rupe u obrani: Vraća igrača od kojeg se oprostio prije četiri mjeseca!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MatijaKezele 11.10.2023.

    A pto je s drugim utakmicama? Zaleđe na Lokomotiva Gorica nije postojalo. Bruno Marić sad osim u Stobreču može ručat u Višnjevcu ili negdje kraj Velike Gorice, nula od čovjeka

  • czczczcz 11.10.2023.

    Što je ća čistim golom Gorice,koji ste vi lažovi

  • ante018 11.10.2023.

    Odlucite se vise sta je ruka a sta nije, kako vam pase tako odlucite

Komentiraj...
Vidi sve komentare