Obavijesti

Sport

Komentari 26

Vraćam ti se, Slavonijo: Zoran Zekić novi je trener Osijeka!

Vraćam ti se, Slavonijo: Zoran Zekić novi je trener Osijeka!

Ferenc Sakalj je izdvojio 100.000 eura kako bi vratio Zekića u Osijek koji će sad imati dva tjedna da posloži momčad

VIDEO

Na službenim stranicama Osijeka vlada tišina, ali albanski klub Partizani potvrdio je ono što navijači bijelo-plavih nestrpljivo iščekuju već danima. Zoran Zekić novi je trener Osijeka.

Bivši klub hrvatskog stručnjaka potvrdio je to na društvenim mrežama i oprostio se od Zekića koji je na klupi Partizanija bio od ljeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK PARTIZANI (@fkpartizani)

- Klub Partizani objavljuje dogovor s NK Osijek o transferu trenera Zorana Zekića. Hrvatski trener zbog obiteljskih razloga nastojao je nastaviti bavljenje profesijom u blizini obitelji, a klub Partizani dopustio je njegov transfer u NK Osijek nakon dogovora s klubom. Zahvaljujemo se treneru Zoranu Zekiću na doprinosu u vođenju naše momčadi i želimo mu uspjeh u daljoj karijeri - napisao je klub iz Tirane. 

Kako doznajemo, Zekić će se u srijedu zaputiti u Osijek gdje bi trebao i potpisati ugovor. Predsjednik kluba Ferenc Sakalj je navodno izdvojio 100.000 eura kako bi ga vratio u Osijek, a imat će dva tjedna da posloži momčad. Davali su u Albaniji novi ugovor Zekiću, ali on se htio vratiti u Osijek, svoj klub u kojem je proveo najljepše dane. I dan danas navijači pamte senzacionalno izbacivanje PSV-a iz Europske lige. 

Osijek: Igrači Osijeka i navijači zajedno slave pobjedu nad PSV-om

U Osijeku je Zeka bio skoro četiri godine, od rujna 2015. do ožujka 2019., a u 152 utakmice prema Transfermarktu imao je 69 pobjeda, 40 remija i 43. poraza. Tek kad je stigao bilo je to teško vrijeme za osječki klub, a onda su doživjeli promjenu vlasnika i svojevrsnu renesansu. Klub je stabilan, ima novi stadion, ali je u velikom rezultatskom padu zbog loših odluka čelnika koji su rasprodali najbolje igrače, a nisu doveli dostojne zamjene. U takvim okolnostima najviše su patili treneri koje su smjenjivali kao na traci, a posljednji u nizu je glavom platio Stjepan Tomas. 

Osijek i Rudeš sastali se u 11. kolu SuperSport HNL-a

Navijači obožavaju Zekića, a nadaju se da opet može preporoditi klub i vratiti ga tamo gdje pripada. A imat će Zeko težak povratak na klupu Osijeka jer ga 22. listopada od 18 sati čeka utakmica protiv Hajduka na Poljudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu