To je to što me zanima!

'Kontroliraš cijeli susret pa ti iz 3 šuta zabiju 2 gola i izgubiš'

Vidjeli smo da možemo i moramo, mislim da se ovo kad-tad mora vratiti. Igrao sam dvije utakmice s njima, i na SP-u smo bili bolji protivnik, a na kraju smo izgubili, rekao je nakon susreta s Francuskom Filip Uremović
Vidi originalni članak

Mislim da smo bili bolja ekipa 90 minuta, nažalost primili smo dva čudna gola, ali uvijek je manje-više isto protiv te Francuske. Nadam se da će nam se ova dobra igra vratiti, imamo stvarno dobru ekipu. S Lukom se već poznajem dugo, znam kako on igra, a i on zna mene pa nam se lakše nadopunjavati. Ali mislim da je cijela ekipa bila dobra i ne mora se nikog posebno nadopunjavati, prokomentirao je poraz protiv Francuske (2-1) Mateo Kovačić koji je u igru ušao u drugom poluvremenu. 

RIJEČ STRUČNJAKA Miše: Vlašić je majstor! Stoperi me jako brinu, kako primamo...

Kova je u igru ušao u 46. minuti umjesto Milana Badelja, a pokrenula se Hrvatska u nastavku. Bili su razigrani 'vatreni', parirali i prijetili svjetskim prvacima, a Nikola Vlašić zabio je za izjednačenje u 64. minuti utakmice. No, možda je izjednačenje moglo doći i ranije nakon jednog ubačaja Filipa Uremovića koji je u ruku pogodio Ferlanda Mendyja unutar šesnaesterca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon svakog poraza teško je reći išta pametno. Kontroliraš cijelu utakmicu, imaš puno više prilika, puno bolju situaciju i na kraju oni doslovno iz tri šuta zabiju dva gola i uzmu tri boda. Što je - tu je, život ide dalje, trebamo izvući neke lekcije iz ovoga i okrenuti se daljnjim utakmicama. Vidjeli smo da možemo i moramo, mislim da se ovo kad-tad mora vratiti. Igrao sam dvije utakmice s njima, i na SP-u smo bili bolji protivnik, a na kraju smo izgubili. Uvjeren sam da će se ovo vratiti kad bude puno bitnije - prokomentirao je Uremović nakon susreta.

Bio je ovo veliki izazov za novo rješenje na desnom beku u hrvatskoj reprezentaciji, a još je puno toga ispred njega.

POTRAGA ZA 'VATRENIMA' Tko je sljedeći? Od SP-a Dalić je isprobao čak 43 nogometaša...

- Pošto igram rusku ligu nisam baš naviknuo na takvu kvalitetu igrača. Ali dajem sve od sebe za ovaj dres i na kraju se to vrati - zaključio je Filip.

Sljedeću utakmicu 'vatreni' igraju 14. studenog u gostima protiv Švedske, a ta bi utakmica mogla odlučivati o ostanku Hrvatske u elitnom rangu Lige nacija.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • new york city 15.10.2020.

    Lovren i Vida igraju kao Bolek i Lolek. Kiksaju na svakoj utakmici, trebao bi se izbornik zamisliti nad njihovom igrom. Vida se ne moze sastaviti. Ima i dosta dobrih stvari, dobili smo : Uremovića, Bradarića, i Ćaletu Cara, uz fenomenalnog Vlašića i Brekala.

  • MarijoKovacevic 15.10.2020.

    Dobili od francuza golove, od afrikanaca....ne francuza, pokoji francuz zabije srećom

  • neki tamo lik 15.10.2020.

    Vrijeme je da se napravi rez i potjeraju neki igrači koji žive na staroj slavi, muka mi je gledati kakve jeftine golove primamo. Nekad imam osjećaj da bi i moj traljav udarac završio u mreži Livakovića, toliko je sve to šuplje nazad

Komentiraj...
Vidi sve komentare