To je to što me zanima!

Kosovska novinarka oplela po reprezentativcima: Jeste li vi vrijedni dresa svoje zemlje?

Razlog broj 1 za ove rezultate je taj što momci poput Zhegrova i ostalih kolega misle da su šefovi saveza, dok savez misli da oni igraju na terenu. Pozovite igrače koji imaju minutažu, apelira Krelani
Vidi originalni članak

Porazom od Rumunjske u naelektriziranoj atmosferi u Bukureštu, Kosovo je ostalo bez šanse za plasman na Euro u Njemačkoj. 

Nogometaš Lillea Edon Zhegrova (24) za neuspjeh je krivio tamošnji nogometni savez, zbog čega ga je prozvala sportska novinarka Qeqa Krelani. Isti igrač na terenu se sukobio s izbornikom Primožom Glihom.

DEGUTANTNO VIDEO Novinarku je primio za stražnjicu dok je izvještavala. Uhitili su ga: 'Snimi tog idiota'

- Onog igrača s brojem 10 (Zhegrova op.a) ne mogu shvatiti ozbiljno. Je li problem bio vaš egocentrizam na terenu ili kosovski savez? Moguće da ću za buduće utakmice pod hitno krenuti s pripremama za ceremoniju umirovljenja nekoliko igrača iz reprezentacije - poručila je lijepa novinarka pa nastavila:

- Da biste nas uvjerili da ste vrijedni dresa svoje zemlje, morate igrati na terenu s dokazom da ste suprotnost onima koji vas izvode s terena. O unutrašnjim problemima FFK-a (kojih je puno) govori igrač koji je svojedobno postavljao uvjete da iz U-21 ode u A reprezentaciju?

Kosovo je, podsjetimo, poraženo 2-0 u Rumunjskoj, a utakmica je u prvom poluvremenu prekinuta na 50-ak minuta zbog natpisa i skandiranja "Kosovo je Srbija".

PREKINULI UTAKMICU Detalji incidenta u Bukureštu: Spiker nije smio reći 'Srbija', a specijalci su poredali navijače KVALIFIKACIJE ZA EURO Prekid u Bukureštu! Rumunji su skandirali: 'Kosovo je Srbija', igrači Kosova napustili travnjak

- Jeste li primijetili kako neki odmah nakon utakmice počnu spominjati svoje domoljublje, uspjehe, rat i žrtve naroda? Je li savez u problemu? Tone.

- Ali razlog broj 1 za ove rezultate je taj što momci poput Zhegrova i ostalih kolega misle da su šefovi saveza, dok savez misli da oni igraju na terenu. Pozovite igrače koji imaju minutažu! Nogomet su činjenice, statistika. Dosta s rezervama - napisala je Krelani, prenose tamošnji mediji.


 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vinsent 14.09.2023.

    odi da te brkan zguziči

  • zorozimba 14.09.2023.

    Ova bolja od Dua Lipe...nadam se da se tak zove....

  • bedak11 14.09.2023.

    Cim zenska pocne davat svoje misljenje o sportu prestanem citat/slusat. Slikaj se gola i to je to sto se od tebe ocekuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare