To je to što me zanima!

'Kovač je pravi trener, izvući će on Wolfsburg iz ove krize'

Ušao sam u posao s njim u trenutku kada sam ga jako cijenio. Došao je ovdje ljetos i prihvatio kompliciran zadatak, kaže Frank Witter, predsjednik Nadzornog odbora Wolfsburga
Vidi originalni članak

Samo je Bochum nakon sedam kola lošiji od Wolfsburga u Bundesligi. Pozicija Nike Kovača već se uzdrmala jer je s Wolfsburgom ostvario samo jednu pobjedu.

Štoviše, kada je iz momčadi odstranio Maxa Krusea, mnogima to nije sjelo, ali bila je Kovačeva odluka iza koje stoji. Vjerojatno bi klub s njim ostvario i koji bod više.

NEĆE PA NEĆE Novi poraz Kovačevih 'vukova', Bayernu samo bod u Berlinu POGLEDAJTE SVE GOLOVE VIDEO Krama fulao penal pa se iskupio, Kovač napokon slavio

- Kovač? Ušao sam u posao s njim u trenutku kada sam ga jako cijenio. Došao je ovdje ljetos i prihvatio kompliciran zadatak. Nema dvojbe u to da je Niko pravi trener. Strastven je prema svom zadatku i potpuno je unutra od prvog dana. Točno je da sad imamo krizu u bodovnom smislu, ali ja vjerujem da se iz nje možemo izvući - vjeruje Frank Witter, predsjednik Nadzornog odbora.

Jasno je da u Wolfsburgu neće imati beskonačnog strpljenja, Kovač mora početi skupljati bodove, a iduća je šansa Stuttgart u subotu.

- Kovač puno radi na tjelesnom planu. Točno je da naš rad na fizičkoj pripremi posljednjih sezona nije bio dobar, ali reći ću i ovo. Same metode rada u treningu ne garantiraju rezultat i uspjeh. Vidjeli smo u prošlom kolu kako momčad s jasnom filozofijom igre i mentalnom snagom, a to je Union Berlin koji nas je dobio s 2-0 može uspjeti. Ovo je proces koji traje, sad već duže nego smo se tome nadali - rekao je Witter.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Andjelica 01.10.2022.

    Zasto pisete o tom svabi koji je unistio nasu repku i klisnuo u svabiju

  • MladenBanović 01.10.2022.

    Teško on je prosječan trener

  • ROKI73 30.09.2022.

    Prije bi ih Krunoslav Jurcic spasio

Komentiraj...
Vidi sve komentare