Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Krama fulao penal pa se iskupio, Kovač napokon slavio

VIDEO Krama fulao penal pa se iskupio, Kovač napokon slavio

Šesto kolo Bundeslige donijelo nam je nekoliko velikih iznenađenja i pregršt akcije Hrvata, koji su igrali u svim utakmicama subotnjeg rasporeda. Najveće iznenađenje je novi posrtaj Bayerna

VIDEO

Nogometaši Wolfsburga ostvarili su veliku pobjedu na gostovanju kod Eintrachta iz Frankfurta, koji se nije oporavio od teškog poraza od Sportinga (0-3) u Ligi prvaka. 'Vukovi' su slavili s minimalnih 1-0 čime je hrvatski stručnjak Niko Kovač prekinuo crni niz i stigao do prve prvenstvene pobjede u 6. kolu Bundeslige.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Niko Kovač u Wolfsburgu VIDEO

Jedini pogodak na susretu zabio je Lacroix u 60. minuti i to nakon sjajne asistencije Josipa Brekala. Hrvatski reprezentativac odlično je izveo korner i poslao oštru loptu u sredinu gdje je branič Wolfsburga bio najviši u skoku i odlično pogodio za, ispostavit će se, konačnu pobjedu.

RB Leipzig - VfL Wolfsburg

Bartol Franjić je igrao do 64. minute dok je s druge strane Kristijan Jakić u redovima domaće momčadi odigrao cijeli susret. Hrvoje Smolčić nije ulazio u igru.

U drugoj utakmici subotnjeg programa 6. kola Bundeslige Hoffenheim je s uvjerljivih 4-1 pobijedio Mainz. Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić igrao je do 70. minute, a tijekom vremena provedenog na travnjaku uspio je promašiti penal u 43. minuti, a zatim se iskupiti deset minuta kasnije.

1899 Hoffenheim - FSV Mainz 05

Sjajno je dočekao loptu Ruttera na drugoj stativi pa u padu iz voleja pogodio u praznu mrežu na početku drugog poluvremena. Bio je to Kramin drugi pogodak u ligi ove sezone, ima i dvije asistencije.

Veliku radost svojim navijačima priredili su nogometaši RB Leipziga za koje je Joško Gvardiol zaigrao od 77. minute dok Dani Olmo nije konkurirao zbog ozljede koljena. 'Bikovi' su slavili 3-0 protiv Borussije Dortmund golovima Orbana, Szoboszlaija i Haidare.

FC Teutonia Ottensen - RB Leipzig

A veliko iznenađenje priredili su nogometaši Stuttgarta koji su na gostovanju kod Bayerna uspjeli izvući bod u posljednjim trenucima susreta. Bayern je vodio 2-1, a u samoj završnici momčad koje je prošle sezone jedva izborila ostanak stigla je do konačnih 2-2 iz penala. Strijelac iz najstrože kazne u 92. minuti bio je Guirassy.

Borna Sosa odigrao je cijeli susret.

Ivan Šunjić i Filip Uremović odigrali su cijeli susret u remiju svoje Herthe 2-2 s Bayerom iz Leverkusena.

VIDEO SAŽETAKA POGLEDAJTE OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao