To je to što me zanima!

Kovačević nakon pucnjave: Sve je dobro, ali obitelj je potresena

Bivši nogometni reprezentativac Srbije te donedavni sportski direktor nogometnog saveza Srbije Darko Kovačević (46) izašao je iz bolnice nakon što su na njega pucali ispred stana u Ateni
Vidi originalni članak

Dva dana nakon nevjerojatnog napada u Ateni, legenda srpskog nogometa Darko Kovačević (46) opet je sa obitelji. Na kraju se nije dogodilo ništa ozbiljnije, no psihičke posljedice ipak postoje.

ATENTAT NA SRPSKU LEGENDU Pucao u Kovačevića, pobjegao autom i zapalio ga: Traže ga...

- Prije svega, želim zahvaliti svim prijateljima, poznanicima, navijačima... Svim ljudima koji su mi uputili podršku povodom jučerašnjeg događaja kojim smo moja obitelj i ja veoma potreseni. Nisam konfliktna osoba, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne zanimaju. Uvijek sam bio sportaš, obiteljski sam čovjek, i upravo sport i obitelj su jedine dvije stvari koje čine moj život. Ono što u ovom trenutku mogu reći je da vjerujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam povjerenje u njih da će istinu i pravdu pronaći. Hvala Bogu, dobro sam. I još jednom hvala svima koji brinete - napisao je Kovačević na Instagramu.

Podsjetimo, u utorak, 7. siječnja, oko devet navečer nepoznati su napadači iz manjeg automobila pucali na Darka Kovačevića (46), Bivši nogometaš i donedavni sportski direktor nogometnog saveza Srbije izašao iz stana preparkirati automobil, a tad mu je prišao napadač.

- Vidio sam muškarca kako izlazi iz automobila i prilazi mi s ispruženim pištoljem. Instinktivno sam se bacio u desnu stranu, a zatim sam čuo pucanj. Zatim je potrčao, ušao u vozilo i nestao - rekao je napadnuti Kovačević za Kurir.

BIVŠI NAPADAČ SRBIJE Užas u Ateni: Pucali na Darka Kovačevića (46) pred kućom

Kovačevića je hitna pomoć prevezla u bolnicu Voulin Asklepieion i njegov život nije ugrožen. Ozlijeđena mu je noga, i to ne od metka, kako se isprva, mislilo, nego od pada kojim je taj metak izbjegao. Počiniteljev automobil pronađen je potpuno spaljen kilometar dalje, na prostoru stare zračne luke u ulici Pergamos, a u njemu je pronađeno i oružje, a istraga je u tijeku.

Tijekom karijere Kovačević je igrao za Radnički Niš, Proleter iz Zrenjanina, Crvenu zvezdu, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Juventus, Lazio i Olympiacos. Igrao je i za reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a nakon što je završio karijeru u klubu iz Pireja tamo je postao sportski direktor.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dinko Šakić 09.01.2020.

    ...u kakvim to poslovima moraš biti da te idu koknit?

  • usvakomkukoljuimazita 09.01.2020.

    Prva vijest jučer .. mislio ,ubili ga !! Aj dobro je .. Živ i zdrav

  • Pa šalim se, bokte! 09.01.2020.

    Jbt ja cijelo vrijeme po vašim naslovima mislim da su ga koknuli. 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare