Obavijesti

Sport

Komentari 3

Kovačević nakon pucnjave: Sve je dobro, ali obitelj je potresena

Kovačević nakon pucnjave: Sve je dobro, ali obitelj je potresena
1

Bivši nogometni reprezentativac Srbije te donedavni sportski direktor nogometnog saveza Srbije Darko Kovačević (46) izašao je iz bolnice nakon što su na njega pucali ispred stana u Ateni

VIDEO

Dva dana nakon nevjerojatnog napada u Ateni, legenda srpskog nogometa Darko Kovačević (46) opet je sa obitelji. Na kraju se nije dogodilo ništa ozbiljnije, no psihičke posljedice ipak postoje.

Pucao u Kovačevića, pobjegao autom i zapalio ga: Traže ga...
Pucao u Kovačevića, pobjegao autom i zapalio ga: Traže ga...

- Prije svega, želim zahvaliti svim prijateljima, poznanicima, navijačima... Svim ljudima koji su mi uputili podršku povodom jučerašnjeg događaja kojim smo moja obitelj i ja veoma potreseni. Nisam konfliktna osoba, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne zanimaju. Uvijek sam bio sportaš, obiteljski sam čovjek, i upravo sport i obitelj su jedine dvije stvari koje čine moj život. Ono što u ovom trenutku mogu reći je da vjerujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam povjerenje u njih da će istinu i pravdu pronaći. Hvala Bogu, dobro sam. I još jednom hvala svima koji brinete - napisao je Kovačević na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pre svega, zelim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijacima...svim ljudima koji su mi uputili podrsku povodom jucerasnjeg dogadjaja kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni. Nisam konfliktna licnost, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvek sam bio sportista, porodican sam covek, i upravo sport i porodica su jedine dve stvari koje cine moj zivot. Ono sto u ovom trenutku mogu da kazem jeste da verujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam poverenje u njih da ce istinu i pravdu pronaci. Hvala Bogu, dobro sam. I jos jednom hvala svima koji brinete. First of all, I would like to thank all my friends, fans and all people that cared for me and sent their love during yesterday's awful experience, that shocked me and my family. I am not a conflict related person, I don't have enemies and I never had them, those kind of things don't interest me. I was always an athlete, family person and those two exact things are the only things that made my life. The only thing that I can say right now is that I believe in justice, and I leave it in the hands of the police to do their job and I have the confidence in them that they will find the truth and the motive of this horrible event. Thanks God I am fine. Once again, I want to thank everyone for your concern and nice messages during the past days.

Objavu dijeli Darko Kovacevic (@darkokovacevicofficial)

Podsjetimo, u utorak, 7. siječnja, oko devet navečer nepoznati su napadači iz manjeg automobila pucali na Darka Kovačevića (46), Bivši nogometaš i donedavni sportski direktor nogometnog saveza Srbije izašao iz stana preparkirati automobil, a tad mu je prišao napadač.

- Vidio sam muškarca kako izlazi iz automobila i prilazi mi s ispruženim pištoljem. Instinktivno sam se bacio u desnu stranu, a zatim sam čuo pucanj. Zatim je potrčao, ušao u vozilo i nestao - rekao je napadnuti Kovačević za Kurir.

Užas u Ateni: Pucali na Darka Kovačevića (46) pred kućom
Užas u Ateni: Pucali na Darka Kovačevića (46) pred kućom

Kovačevića je hitna pomoć prevezla u bolnicu Voulin Asklepieion i njegov život nije ugrožen. Ozlijeđena mu je noga, i to ne od metka, kako se isprva, mislilo, nego od pada kojim je taj metak izbjegao. Počiniteljev automobil pronađen je potpuno spaljen kilometar dalje, na prostoru stare zračne luke u ulici Pergamos, a u njemu je pronađeno i oružje, a istraga je u tijeku.

Tijekom karijere Kovačević je igrao za Radnički Niš, Proleter iz Zrenjanina, Crvenu zvezdu, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Juventus, Lazio i Olympiacos. Igrao je i za reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a nakon što je završio karijeru u klubu iz Pireja tamo je postao sportski direktor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu