To je to što me zanima!

Kovačić poput Peaky Blindersa, Juranović dobio pusu za sreću, a samo je jedan stigao taksijem

Trojica japanskih tinejdžera izborilo se za 'selfieje' s Barišićem, Livakovićem i Sosom, do hotela je najdulje šetao Mateo Kovačić, dok je Livaković i zbog sjajne forme bio prilično nasmijan...
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se uoči završnih izazova u Ligi nacija, "vatreni" će do petka boraviti u zagrebačkom hotelu Sheraton odakle će se zaputiti u Beč na dvoboj s Austrijom. Dolazak hrvatskih nogometaša u sam centar grada privukao je dosta pažnje, pa je pred Sheratom i danas vladala prava gužva. Najaktivniji su bila trojica japanskih tinejdžera koji su si osigurali "selfieje" s Livakovićem, Barišićem, Sosom...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, igrači sami biraju kojim će putem stići do Sheratona, pa su neki (Brozović, Petković, Livaja, Ivušić...) radije automobilima išli ravno u podzemnu garažu kako bi izbjegli gužvu i - medije. Ivan Perišić je, pričaju nam radnici samog hotela, već u nedjelju u kasnim satima stigao do hotela, tako prvi došao na još jedno reprezentativno okupljanje.

Zlatko Dalić zakazao je prozivku za 12.30, a do tada su na glavni ulaz stigli Livaković, Juranović, Gvardiol, Šutalo, Sosa, Barišić, Oršić i kao zadnji - Mateo Kovačić. Svaki na svoj način, svatko u svom stilu. Najopušteniji je pak bio Josip Šutalo koji je djelovao i nekako najležernije, pa jedini do Sheratona stigao taksijem.

Najnasmijaniji je pak bio Dominik Livaković čija forma u posljednje vrijeme garantira kako će i na ovom okupljanju biti kockasta "jedinica".

Josip Juranović je pak u hotel stigao u pratnji svoje drage, zaručnice Lane Miholjević, koja je svom partneru poželjela sreću prije ogleda s Danskom i Austrijom, te sve začinila poljupcem pred kamerama.

Zanimljiv je svakako bio i dolazak Matea Kovačića koji je stigao pješke, jedini iz suprotnog smjera (iz ulice Kneza Mislava), s već prepoznatljivom kapom u stilu "Peaky Blindersa" na glavi. I da, dobro mu stoji...

Hrvatski reprezentativci ispred hotela ovoga puta nisu davali nikakve izjave.

- Oprostite, rekli su nam da ne smijemo - pričali su nam redom Gvardiol, Šutalo, Barišić, i Juranović, igrači kojima mediji i dalje "nisu mrski", koji u normalnijim okolnostima svaki put bez ikakvih problema stanu i podijele "koju" s predstavnicima sedme sile. Sada je sve bilo samo u "offu", riječ glasnogovornika HNS-a Tomislava Packa bila je snažnija.

- Dečki, nema potrebe, imat ćete već danas dva igrača na raspolaganju u mix-zoni prije treninga - "branio" se Pacak.

Zanimljivo, hrvatski su reprezentativci već prvog dana okupljanja pokazali veliku snalažljivost, raznim "lažnjacima" izbjegavali (svaki na svoj način) popularnog PDV-a, jednog od onih navijača koji ih baš na svakom okupljanju dočeka ispred hotela. I kojeg igrači često "počaste". Nismo vidjeli je li PDV i ovoga puta bio sretne ruke, ali priznajemo neki su mu se igrači i ovoga puta vidno razveselili.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • freeshooter 20.09.2022.

    ...kako su se umjesto veselja i nacionalnog ponosa, pojedini komentari sveli na Petka... moram napisati samo jedno... Maestro...Bruno Petković... svakako mora biti prvi nacionalni izbor, nitko drugi, to je jasno, kakav je to majstor, taj može sve, samo vrhunski igači jednako igraju sa obje noge, robusan i sjajna tehnika i matinela, sjajni lucidni razigravač, te isto tako i sjajni strijelac... i samo ću dodati da je protiv Bodo Glimta bio treći po pretrčanom sa 13,7 km... to što je jedno kraće vrijeme bio malo pao u formi, pa ljudi dobio je malu bebu... pa tko ne želi te prve mjesece i ne prespavane noći biti uz svoju bebicu... Bruno je zato sada koncentriran i u optimalnoj vrhunskoj formi, koju pokazuje iz utakmice u utakmicu, a tek će biti na SP... i sam Dalić to zna, zato svoju brigu usmjerite na pozitivno, slavite naše vatrene, ponos hrvatske...

  • VekiD2D 20.09.2022.

    Ima da pometemo dance na ladno, a prije toga austrijance.

  • petarpan242 19.09.2022.

    livaja ispred petka- po golovima,ali ostatak ekipe bi ga bojkotiral i nebi mu dali loptu.realnost zbog bahatluka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare