To je to što me zanima!

Krajan odgovorio Paviću: Svaki put sam ga zvao, ali on neće...

Ponavljam se već dvadeseti put u ovih par godina. Matu Pavića zvao sam svaki put, ali on neće ni komunicirati, odgovorio je Željko Krajan Paviću koji tvrdi da nije dobivao pozive sve do prošle godine
Vidi originalni članak

Nije istina da me Željko Krajan svaki put zvao. Nije me kontaktirao zadnje četiri godine sve do prošle godine i meča protiv Španjolske u Osijeku kad je većina igrača odustala i kad me morao zvati, rekao je Mate Pavić, kojeg je Krajan pozvao za meč protiv Kanade sljedećega vikenda što je Splićanin odbio.

Ili se nije odazvao što je na kraju ista stvar.

'NIJE ISTINA DA SU ME ZVALI' Mate Pavić: Dok Krajan bude izbornik Hrvatske, ja ne igram

No Pavić tvrdi da poziv za meč nije ni dobio, a Željko Krajan da ga je, kao i svaki put, uredno poslao.

- Ponavljam se već dvadeseti put u ovih par godina. Mate svaki put ima pozivnicu, ja ga trebam i moj zadatak je pozvati ga. No svaki put me odbio. Nisam osjetio nikakvu želju s njegove strane nakon tog nesporazuma otprije par godina - rekao je Krajan za HRT i pojasnio što se dogodilo da pobjednik Australian Opena u parovima i mješovitim parovima ne želi igrati za Hrvatsku.

- U Davis cupu imamo neka svoja pravila po kojima funkcioniramo, imamo jedan teren, ne četiri, pet kao na turnirima gdje dečki mogu trenirati cijele dane. Imamo limit koliko sati tko može trenirati, njemu se tu neke stvari nisu sviđale, nije htio poštovati pravilo koje svi poštuju i zbog toga ga jedanput nisam pozvao. On valjda i dalje stoji da pod tim uvjetima ne želi biti u ovom timu - rekao je Krajan.

IZBORNIK RAZJASNIO SITUACIJU Krajan: Pavića sam zvao svaki put, ne želi igrati za Hrvatsku

Hrvatska protiv Kanade igra u Osijeku, gosti će biti bez Miloša Raonića, ali daleko je to od bezazlene ekipe. Tu je 48. igrač svijeta i prema mnogim teniskim analitičarima, nadolazeća zvijezda, 18-godišnji Denis Šapovalov.

Tu je i nezgodni Vasek Pospisil kojeg je Marin Čilić dobio u Australiji ove godine 6-2, 6-2, 4-6, 7-6, ali i Daniel Nestor, bivši svjetski broj 1 u parovima.

Hrvatskoj bi dobro došao igrač koji je u paru osvojio Australian Open, a ovako, vrlo vjerojatno, u paru će zaigrati Ivan Dodig i Franko Škugor.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • POTPEC 30.01.2018.

    Žalosno je da Krajan nije u stanju otič do Splita i pokušat izgladit stvar: Sebe je postavio iznad igraća, a po novinama izgleda da nije kriv. Zove telefonski umjesto da pošalje pismom i tako ima pisani trag kao dokaz. Ovako jedna priča s jedne strane, a druga s druge. A mi moramo odlučiti. Bilo bi lipo da zaborave nesuglasice i dogovore se u interesu reprezentacije.

  • Rudica 30.01.2018.

    Ishitrena izjava mladića koji na žalost ne sagledava što znači igrati za reprezentaciju svoje zemlje. Apsolutno krivim roditelje koji ne savjetuju svog sina što znači ljubav prema zemlji. Imao je priliku predstavljati naciju na vrlo važnom turniru. Uostalom, obzirom na ritam turnira u tenisu zar nije najveća čast igrati za svoju zemlju na jednom Davis Cup-u (pogotovo kod kuće) ili Olimpijadi. To su vrhunska dostignuća za nacionalne timove u tenisu. O navijačima se, naravno, uopće ne razmišlja, a da ne kažem kakva se poruka šalje mladim naraštajima koji treniraju tenis... Žalosno!

  • ivan8832 30.01.2018.

    Koga uopce briga na cijok si ti strani, dakle niti si netko bitan, kao i sam sto sam. Pun mi je klinac Krajan, Gobaca Petrovica, Mamica , unistavaju nam sport .. krajan malo malo u svadijer covjeku nije dopustio da se dva dana poslije prikljuci treninzima jer je imao vec dogovoreno nest..

Komentiraj...
Vidi sve komentare