Obavijesti

Sport

Komentari 65

Krajan: Pavića sam zvao svaki put, ne želi igrati za Hrvatsku

Krajan: Pavića sam zvao svaki put, ne želi igrati za Hrvatsku
1

Jednostavno, svaki put sam bio odbijen u bilo kakvoj komunikaciji i jednostavno, što ja mogu sada reći iz ove situacije, da on odbija igrati za reprezentaciju. Druge istine tu nema, kaže izbornik Krajan o Paviću

VIDEO

Hrvatska Davis Cup reprezentacija idući vikend igra prvo kolo protiv reprezentacije Kanade. Pred okršaje s Kanađanima vlada dobro raspoloženje pošto su naši tenisači dominirali Australian Openom.

- Sigurno da nam je svima koji smo u tenisu bilo ugodno to pratiti. Imati igrače u završnicama Grand Slam turnira, teško je očekivati više od toga. Biti u finalu u dvije konkurencije (Marin Čilić i Mate Pavić) je vrhunski rezultat i Mate i dalje potvrđuje tu svoju kvalitetu, taj raskoš talenta koji su svi predviđali za parove da ima. Prije par godina je bio najmlađi u tom nekom renkingu, u top 30 - rekao je izbornik Željko Krajan pa nastavio:

- Svi znamo da je parove jako teško igrati ako nemaš dovoljno iskustva ili prakse. On tu strelovito napreduje i pokazuje svoj talent i vjerojatno da je najbolji igrač parova danas.

Marin Čilić će se reprezentaciji priključiti nešto kasnije.

- Da, očekujem ga sutra navečer. Znam da je to malo kasno, dva dana prije, i bit će mu jako teško prilagoditi se na vremensku razliku prije svega. A onda tek dolaze druge lopte, druga dvorana, drugi uvjeti. Definitivno mu neće biti lako. S druge strane, iza sebe ima dobivenih mečeva, ima samopouzdanja tako da to uvijek na neki način prekrije neke nedostatke.

Čilić bi mogao i preskočiti neke mečeve protiv Kanađana.

- Sve je otvoreno. Treba vidjeti kad Marin dođe i kad prespava. Definitivno da je sada ipak lakše jer nas je pet u reprezentaciji. Imamo još veću širinu pa to na neki način meni olakšava nekakvu odluku ili koga staviti. Treba pričekati i vidjeti kakav je Marin. Još uvijek mi je prioritet da igra svoje singl mečeve, ali vidjet ćemo kakav će biti.

Bilo je dosta govorancije o Mati Paviću i tome da ne dobiva pozive za reprezentaciju, a čovjek na kraj osvoji dva naslova na Australian Openu.

- Istina je, i ja se svaki put ponavljam, da on svaki Davis Cup, zadnjih godina od kad ne igra, dobije poziv. Ja sam njega pokušavao kontaktirati svaki put. Jednostavno, svaki put sam bio odbijen u bilo kakvoj komunikaciji i jednostavno, što ja mogu sada reći iz ove situacije, da on odbija igrati za reprezentaciju. Druge istine tu nema. Sad, do kojih je tu došlo problema i nesporazuma, kad je to sve počelo je prilično banalno i mogu vidjeti samo to da on ne želi igrati za reprezentaciju.

Kanada je težak suparnik, ali ipak je malo lakše kada je stigla bez prvog reketa Miloša Raonića.

- Pa sigurno da je lakše kad nema Raonića. Definitivno su za 20-30 posto slabiji dok njega nema, ali i dalje su respektabilna momčad i imaju iskusne igrače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja