To je to što me zanima!

Kramarić: Hvala Rijeko! Moj si ponos i čast, pamtim te dane...

Nogomet je igrao i Rijekin grb poštivao tako da su navijači za najboljeg igrača riječkog trofejnog desetljeća izabrali baš Kramarića. Pa nek je sto puta 'dotepenec' iz Bednje
Vidi originalni članak

Rujevica je sad puna klinaca koji su odrasli na riječkim ulicama i(li) nogometnu školu prošli u Rijeci. Kada je Damir Mišković krenuo u svoj trijumfalni pohod i složio najbolje desetljeće klupske povijesti, nije bilo tako.

POGLEDAJTE VIDEO: ANDREJ KRAMARIĆ

Danas su u prvoj momčadi tinejdžeri Braut, Lepinjica, SmolčićŠtefulj... Ali da bi se došlo do prvog naslova i niske trofeja trebalo je kupovati, trošiti, dovoditi 'sa strane'.

Jedan od tih dovedenih igrača zauvijek će u riječkim srcima ostati kao jedan od njih, Riječanin. Golgeterska klasa Andrej Kramarić... U proteklih deset godina domaći dečki i ljubimci tribina bili su AnasKreilachPrskalo...

Ali za najboljeg igrača riječkog trofejnog desetljeća navijači su izabrali baš Kramu, pa nek je sto puta 'dotepenec' iz Bednje! I najbolji i najblagotvorniji za klupsku blagajnu (rekordnih 9 milijuna eura od prodaje u Leicester).

Otišao je prije nego je osvojena dupla kruna? Nema veze. Kramarić je nogomet igrao i Rijekin grb poštivao tako da je za navijače baš ono najbolje što su Kantrida i Rujevica vidjele od 2000. do danas.

I Krama se, naravno, iz Hoffenheima zahvalio Rijeci, navijačima, cijelom Kvarneru koji ga toliko poštuje i pamti:

- Velika mi je čast i ponos biti izabran najboljim igračem desetljeća. Veliko HVALA klubu, Rijeci i posebno navijačima na potpori i ljubavi za predivne igračke dane - napisao je u svojoj zahvali Andrej Kramarić koji je 2013., u Kupu na Kantridi protiv Zmaja, za Rijeku u jednoj utakmici zabio: 8 golova!

POGLEDAJTE VIDEO: RIJEČKA ARMADA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ForzaFiumeFOF 14.05.2020.

    Moj najdraži purger ;)

  • eko18 13.05.2020.

    Odlican decko i igrac al jako sebican zadnji put dodao u limacima

  • 13.05.2020.

    Okolo svuda je tama ti si najbolji Krama nemoj ici od nas..zlatna vremena Kantride

Komentiraj...
Vidi sve komentare