To je to što me zanima!

Kramin suigrač: Očajna nam je obrana, ma, i cijela momčad je

Hrvatska je reprezentacij na otvaranju kvalifikacijskog ciklusa za Euro 2020. pobijedila Azerbajdžan 2-1, a sljedeći protivnik 'vatrenih' su Mađari koji su izgubili u gostima kod Slovačke (2-0) što Szalai nije dobro podnio
Vidi originalni članak

Imali smo plan, ali prvi gol smo primili na razočaravajuć način iako smo skupa samo tri dana. Obrana nam je bila očajna, ma, i cijela momčad je bila, ispalio je 'vruće glave' Adam Szalai nakon poraza Mađarske kod Slovačke (2-0).

REPREZENTACIJA MAĐARSKE Mađari čekaju 'vatrene': Prijete Kramin suigrač i Leipzigov duo

Mađarska je izgubila od Slovačke (2-0), a suigrač našeg Andreja Kramarića, Adam Szalai, žestoko je reagirao na lošu igru Mađara.

- na ovoj razini ne možemo se braniti na takav način. Naravno, puno smo razgovarali, ali ipak je razlika u taktičkoj zrelosti između momčadi bila vidljiva, pogotovo kod prvog gola. Ne vjerujem da je razlog bio premalo vremena, pa sve reprezentacije imaju jednako vremena za pripremu - rekao je suigrač Andreja Kramarića.

Mađarska reprezentacija sad se mora 'vaditi' pred domaćom publikom protiv Hrvatske, a njihov napadač svjestan je razlike u kvaliteti.

- Postoji velika razlika tko igra u kojem klubu, na kojoj razini, kakva je težina same lige. to se vidi u taktičkoj postavi i na kraju krajeva u rezultatu reprezentacije - zaključio je Szalai.

HRVATI MORAJU PAZITI Upute za navijače koji putuju u Budimpeštu: Mađari su strogi

Utakmica Mađarske i Hrvatske igra se u nedjelju, 24. ožujka, s početkom u 18 sati u Budimpešti uz izravan prijenos na programu Doma TV.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Drž Nedaj 23.03.2019.

    Pila naopako 😉

  • 22.03.2019.

    Ne volim Mađare kao ljude ,kad smo nekad išli kao jadnici kod njih po špeceraj ,od policije na cesti koja je kažnjavala za ništa,do prevaranata na ulici koji su varali mijenjajući devize za forinte,pa do lažljivih trgovaca.Nikad u Mađarsku nebih više otišao

  • komentator__Luka 22.03.2019.

    najlakša skupina od osamostaljenja, nema nijedne top ekipe kao prije italija, belgija, engleska, niti dosta jakih kao grčka prije, norveška koja stvara probleme, čak ni kao srbija, najveća prijetnja su nam wales i mađarska, svi slabiji od grčke i srbije npr. a di tek od top ekipa....s tim da 2 ide direkt a skupina nam ima 5 repki, moglo bi biti malo napetije samo zbog ozljeda inače kad se većina oporavi do lipnja dalje šetnja, bez dodatnih bez stresova, i umjesto 12 utakmica sad bude nikad manje, 8

Komentiraj...
Vidi sve komentare