Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
25 komentara

Upute za navijače koji putuju u Budimpeštu: Mađari su strogi

Hrvatska igra u nedjelju protiv Mađarske od 18 sati na Groupama Areni. Stadion će se otvoriti u 16 sati, a hrvatski će navijači biti smješteni sektoru E (ulaz br. 4), ulazak na druge tribine Hrvatima neće biti dopušten

Foto: Marko Prpic/PIXSELL, Screenshot
25 komentara

Hrvatska u nedjelju protiv Mađarske igra drugu kvalifikacijsku utakmicu za Euro. Susret na Groupama Areni počinje u 18 sati, a Hrvatski nogometni savez je objavio upute za sve navijače koji će putovati u Budimpeštu i upozorio ih je na što trebaju pripaziti.

Stadion će se otvoriti u 16 sati, a hrvatski će navijači biti smješteni sektoru E (ulaz br. 4). Upute Mađarskog nogometnog saveza za mogu se na hrvatskom jeziku preuzeti OVDJE.

HNS upozorava navijače da Mađarski nogometni savez strogo kontrolira osobne podatke i zabranjuje ulazak na stadion onima kojima se podaci na ulaznici i osobnim dokumentima ne podudaraju, bez naknade za plaćenu cijenu ulaznice, te da onemogućuje ulazak gostujućim navijačima na tribine rezervirane za domaće navijače.

Stroge kontrole Mađara, Hrvatima će pomagati redari HNS-a

Prema uobičajenoj praksi, na stadion nije dopušteno unositi bilo kakve predmete pogodne za nanošenje ozljeda ili štetne za zdravlje, pirotehnička sredstva, velike torbe i ruksake, transparente s bilo kakvim rasističkim, uvredljivim ili političkim porukama koje potiču mržnju, zastave veće od standardnih veličina, hranu, piće, kišobrane i druge predmete, u skladu s propisima. Na ulazu u stadion, hrvatskim navijačima pomoć će pružati i redari HNS-a.

Pozivamo sve navijače da hrvatskim reprezentativcima pomognu fer i korektnim navijanjem. Recimo zajedno NE diskriminaciji, ksenofobiji, rasizmu i svim oblicima verbalnog i fizičkog nasilja. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, poštovanja i tolerancije prema suparniku, službenim osobama i svim gledateljima, piše HNS.

Naši partneri pišu
Message