To je to što me zanima!

Šok na startu: Slovenci su dobili 'vatrene' prvi put u povijesti!

Hrvatska nogometna reprezentacija dominirala je u Ljubljani, ali Slovenci su ti koji su zabili gol za pobjedu. Lovrić je pogodio Brozovića i prevario Livakovića, a 'vatreni' nisu uspjeli zabiti u 90 minuta (1-0)
Vidi originalni članak

Nismo ovako zamišljali start novog kvalifikacijskog ciklusa, ali dogodilo se. Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je u Ljubljani od Slovenije (1-0)! Izabranici Zlatka Dalića pokušavali su 90 minuta probiti slovenski blok i vrlo dobrog Oblaka na golu, ali nisu uspjeli.

KOMENTAR Poraz boli, ali drame još nema! Opet se ponavlja stara priča, kreću muke s kvalifikacijama...

Duge su kvalifikacije, mnogo je bodova u igri i naravno da ništa nije gotovo, ali svjetski prvaci mogu i moraju mnogo bolje od ovog. Izgledalo je kao da su naši bili su opasniji na startu,imali su i dobru priliku. Nikola Vlašić je lukavo gađao po podu i Oblak je njegov udarac skrenuo u stativu, a onda - šok! Vida je blokirao prvi šut Slovenaca, a onda je na loptu natrčao Lovrić, pogodio Brozovića, a lopta je prevarila Livakovića i Slovenci su poveli! 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon toga su se Slovenci povukli i čekali svoju priliku iz kontre i polukontre, a bilo je teško probiti jaki slovenski blok predvođen danas odličnim stoperom ruskog Sočija Mihe Mevlje. Imao je Domagoj Vida priliku pred samo poluvrijeme za izjednačenje, ali jako je loše zahvatio loptu. Ubacio je Dalić na poluvremenu Oršića i ubrzo nakon toga Brekala pa Budimira, ali nitko nije uspio matirati Jana Oblaka.

LOŠ START ANKETA Tko je najviše zakazao u porazu Hrvatske u Ljubljani?

Pokušavali smo s mnogim ubačajima, Perišić je ubacivao s lijeve, Vrsaljko s desne strane, ali nitko nije bio opasan u šesnaestercu. Iskusni Matjaž Kek dobro je posložio slovenske redove i uspješno zadržao prednost te veliki skalp na startu. A nemaju naši ni puno vremena za odmor i razmišljanje jer već u subotu slijedi Cipar na Rujevici, a oni su na domaćem terenu remizirali protiv Slovačke (0-0).

Idi na 24sata

Komentari 907

  • Делије Нашице 1989 ВГ 25.03.2021.

    Pa šta je vodeni pardon vatreni potopili vas janezi hahahaha 🤣

  • vozi_Miška 25.03.2021.

    Uff, dobro da nisam gledao.

  • vozi_Miška 25.03.2021.

    Zmajčeki? O Bože... Ali svejedno su nas dobili, bez obzira kakav jadan nadimak imaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare