To je to što me zanima!

Ludnica u Liverpoolu! Navijači feštali na ulici; Lovren: 'Amen'

Slavlje je odmah počelo na ulicama, ispred stadiona... Besana je to bila noć u Liverpoolu koji je dočekao naslov engleskog nogometnog prvaka. Na dan 25. lipnja 2020., neka se pamti
Vidi originalni članak

Od 1990. do danas raspali su se imperiji, stvorile nove države, odrasle generacije, mladići i djevojke postali djedovi i bake, a Liverpool je trpio podsmijeh doslovno cijelog nogometnog svijeta. I čekao.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje u Liverpoolu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tom čekanju 25. lipnja 2020. došao je kraj. Liverpool je engleski nogometni prvak!

POMOGAO KOVAČIĆEV CHELSEA Lovrenovi 'redsi' slave: Prvi put u povijesti osvojili Premiership!

Znalo se to još tamo od siječnja, definitivno bi postalo i prije današnjeg dana kada vojska "redsa" konačno može reći: "We are the champions". Mnogi od njih - s djecom. Jer ako imate 30 godina, onda ste se rodili u godini u kojoj se slavlje Liverpoolovog osvajanja titule prvaka Engleske dogodilo zadnji put. Prije tri desetljeća!

Poznata je 'ljubav' Nijemaca i Engleza, ali u gradu Beatlesa i nogometa morao je doći jedan karizmatični Nijemac da Liverpoolu vrati i titulu europskog prvaka i naslov engleskog šampiona. Heroj lučkog grada za sva vremena, veliki Jürgen Klopp.

Nije samo stvar čekanja dugog tri desetljeća, nego je i način na koji je naslov osvojen nakon toliko dugo vremena - jedinstven, kolosalan i za povijest. Najveća fešta koju je Liverpool ikad vidio ne bi se smjela dogoditi, na nju se ne smije ni pomisliti, ali kako je uopće moguće zamisliti situaciju u kojoj more navijača u crvenim dresovima slavi samozatajno, kod kuće, preko Zooma ili FaceTimea, samo objavama na Twitteru, Facebooku i Instagramu.

Ali, za početak, upravo tako... Za neke. Za druge je slavlje odmah počelo na ulicama, ispred stadiona... Bilo ih je oko 2000. Besana je to bila noć u Liverpoolu.

I, da, sve, naravno, i uz hrvatski pečat. Prije dvije godine igrao je finale Svjetskog prvenstva, prošle je osvojio Ligu prvaka, a ove je povijesni naslov prvaka Engleske. Dejan Lovren, stoper hrvatske nogometne reprezentacije. I samo je ovo imao za reći.

- Amen.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • 26.06.2020.

    daklok nije rezervu od bahatog lovrina napravija nistaodprvaka pametan je kklok svabo

  • Ustani bane 26.06.2020.

    pljuje se đoković a šta ako netko od ovih ljudi ima koronu?¿

  • 5FDP 26.06.2020.

    Potpuno zasluženo ! Nego, kako bi naš stožer reagirao na ovakva okupljanja ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare