To je to što me zanima!

Krstanović potpisao za Rijeku! Četvrti 'dinamovac' na Kantridi

Ivan Krstanović novi je napadač Rijeke. Vijest je potvrđena i na Dinamovoj stranici. Krstanović je nakon Tomečaka, Pokrivača i Alispahića četvrti dinamovac u Rijeci...
Vidi originalni članak

Mehmed Alispahić, Nikola Pokrivač, Ivan Tomečak, a sad i Ivan Krstanović. Četiri dinamovca pojačala su Rijeku u zadnjih godinu dana. Posljednji u nizu je stasiti "modri" napadač. Vijest je potvrđena na Dinamovoj službenoj stranici.

- Doveli smo tri napadača u ovom prijelaznom roku tako da imamo puno rješenja u napadu. Krstanović je cijelo ljeto bio na odlasku i bilo je samo pitanje gdje će završiti. Sad smo i to riješili. Hvala mu za sve golove koje je zabio za Dinamo i želimo mu sve najbolje u karijeri - rekao je sportski direktor "modrih" Zoran Mamić.

Krstanović je stigao u Dinamo prije dvije godine s titulom najboljeg strijelca HNL-a. Prošle sezone zabio je 11 golova za "modre" uključujući i gol Dinamo Kijevu koji je zagrebačkom klubu donio jedini bod u Ligi prvaka. 

Krle potpisao na tri godine, predstavljanje u 14 sati

Ivan Krstanović s Rijekom je potpisao na tri godine. Vijest je objavljena i na službenoj stranici Rijeke. Nije navedena odšteta u Krstanovićevom transferu iz Maksimira na Kantridu. Na Transfermarktu mu je vrijednost 750.000 eura...

Idi na 24sata

Komentari 119

  • JureDanchi 16.07.2013.

    mrzim dinamooooo,mrzim hajdukaaaa,mrzim purgera,mrzim tovara RIJEČKA ARMADA!!! FORZA FIUME

  • MarioMlikota 15.07.2013.

    HAJDUK ZIVI VJECNOOOOOO

  • CroRoma 15.07.2013.

    eee da nema mamića nebi bilo ni slavena ni hajduka ni osijeka,ajd rijeki su prodali 4 igraca za male novce a zna se da ih je zdravko mogao prodat za puno više,nekad je pomagao i varteksu al su gamad sve prokockali,i nazalost upropastili nk varteks.... mamić je taj koji ce napravit hnl zanimljivijim :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare