Sport

Komentari 119

Krstanović potpisao za Rijeku! Četvrti 'dinamovac' na Kantridi

Krstanović potpisao za Rijeku! Četvrti 'dinamovac' na Kantridi

Ivan Krstanović novi je napadač Rijeke. Vijest je potvrđena i na Dinamovoj stranici. Krstanović je nakon Tomečaka, Pokrivača i Alispahića četvrti dinamovac u Rijeci...

Mehmed Alispahić, Nikola Pokrivač, Ivan Tomečak, a sad i Ivan Krstanović. Četiri dinamovca pojačala su Rijeku u zadnjih godinu dana. Posljednji u nizu je stasiti "modri" napadač. Vijest je potvrđena na Dinamovoj službenoj stranici.

- Doveli smo tri napadača u ovom prijelaznom roku tako da imamo puno rješenja u napadu. Krstanović je cijelo ljeto bio na odlasku i bilo je samo pitanje gdje će završiti. Sad smo i to riješili. Hvala mu za sve golove koje je zabio za Dinamo i želimo mu sve najbolje u karijeri - rekao je sportski direktor "modrih" Zoran Mamić.

Krstanović je stigao u Dinamo prije dvije godine s titulom najboljeg strijelca HNL-a. Prošle sezone zabio je 11 golova za "modre" uključujući i gol Dinamo Kijevu koji je zagrebačkom klubu donio jedini bod u Ligi prvaka. 

Krle potpisao na tri godine, predstavljanje u 14 sati

Ivan Krstanović s Rijekom je potpisao na tri godine. Vijest je objavljena i na službenoj stranici Rijeke. Nije navedena odšteta u Krstanovićevom transferu iz Maksimira na Kantridu. Na Transfermarktu mu je vrijednost 750.000 eura...

Najčitaniji članci