To je to što me zanima!

Krvnički uklizao protivniku, a sada može na sestrin rođendan

Nekada zna pretjerati s bacanjem po travnjaku, a ovaj put je pretjerao s prekršajem. Bila je sama završnica utakmice, Neymar je u tome trenutku već imao žuti karton, a onda se potrudio i da dobije drugi...
Vidi originalni članak

PSG je u sjajnoj utakmici pobijedio Bordeaux 4-3, a opet je briljirao Neymar. Ne po igri i golovima, već po divljačkom faulu zbog kojeg je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekada zna pretjerati s bacanjem po travnjaku, a ovaj put je pretjerao s prekršajem. Bila je sama završnica utakmice, Brazilac je u tome trenutku već imao žuti karton. Jedan nogometaš Bordeauxa uzeo mu je loptu i zakačio ga malo po nozi i odmah mu je puknuo film. Divljački je uletio Yacineu Adliju udarivši ga po stajnoj nozi, bez ikakve namjere da ide na loptu. 

Sudac mu je odmah pokazao drugi žuti karton jer ovo je bio start i za izravni crveni. Bezobrazno, divljački i bez razmišljanja. Adliju je zbog svog ega mogao slomiti nogu kao grančicu, ali na svu sreću sve je dobro prošlo. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE

Brazilac će tako propustiti sljedeće kolo koje se igra 29. veljače, a moguće je da je to napravio s namjerom. Brazilac čak pet godina u nizu nije propustio rođendan sestre Raffaelle, što zbog ozljeda, što zbog suspenzija, a on pada na 5. ožujak kada njegov PSG igra uzvrat protiv Borussije u osmini finala Lige prvaka. 

Pošto silno želi osvojiti klempavi trofej, lako je moguće da je svoju sestru nagovorio da termin proslave postavi malo ranije, a braco će u tome slučaju pronaći način za doći u Brazil. I braco se potrudio bezobraznim i divljačkim prekršajem kraje utakmice zaraditi crveni karton i slobodno vrijeme za odlazak na sestrin rođendan. 

Ona će dobiti poklon i bratovo prisustvo, a on će nastaviti tradiciju. Cilj opravdava sredstvo, zar ne?
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 25.02.2020.

    Tri največe pičke u suvremenom nogometu su : Analdo, Neymar i Suarez!! Ljudi nemaju ni mrvicu srama. Neymara bi trebalo oderati zbog ovoga.

  • rođo101 25.02.2020.

    ovo čini već 5tu sezonu zaredom

  • zgli 25.02.2020.

    Užasan članak, krivi datum utakmice, krivi datum rođendana, već objavio da neće ove godine prisustvovati na karnevalu, birtijska priča. 20 sekundi prije ovoga crvenog je bio jedan grub start na neymaru koji nije kažnjen i eto razloga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare