Sport

Komentari 5

Krvnički uklizao protivniku, a sada može na sestrin rođendan

Krvnički uklizao protivniku, a sada može na sestrin rođendan

Nekada zna pretjerati s bacanjem po travnjaku, a ovaj put je pretjerao s prekršajem. Bila je sama završnica utakmice, Neymar je u tome trenutku već imao žuti karton, a onda se potrudio i da dobije drugi...

PSG je u sjajnoj utakmici pobijedio Bordeaux 4-3, a opet je briljirao Neymar. Ne po igri i golovima, već po divljačkom faulu zbog kojeg je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton. 

Nekada zna pretjerati s bacanjem po travnjaku, a ovaj put je pretjerao s prekršajem. Bila je sama završnica utakmice, Brazilac je u tome trenutku već imao žuti karton. Jedan nogometaš Bordeauxa uzeo mu je loptu i zakačio ga malo po nozi i odmah mu je puknuo film. Divljački je uletio Yacineu Adliju udarivši ga po stajnoj nozi, bez ikakve namjere da ide na loptu. 

Ligue 1 - Paris St Germain v Bordeaux

Sudac mu je odmah pokazao drugi žuti karton jer ovo je bio start i za izravni crveni. Bezobrazno, divljački i bez razmišljanja. Adliju je zbog svog ega mogao slomiti nogu kao grančicu, ali na svu sreću sve je dobro prošlo. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE

Brazilac će tako propustiti sljedeće kolo koje se igra 29. veljače, a moguće je da je to napravio s namjerom. Brazilac čak pet godina u nizu nije propustio rođendan sestre Raffaelle, što zbog ozljeda, što zbog suspenzija, a on pada na 5. ožujak kada njegov PSG igra uzvrat protiv Borussije u osmini finala Lige prvaka. 

Pošto silno želi osvojiti klempavi trofej, lako je moguće da je svoju sestru nagovorio da termin proslave postavi malo ranije, a braco će u tome slučaju pronaći način za doći u Brazil. I braco se potrudio bezobraznim i divljačkim prekršajem kraje utakmice zaraditi crveni karton i slobodno vrijeme za odlazak na sestrin rođendan. 

Ona će dobiti poklon i bratovo prisustvo, a on će nastaviti tradiciju. Cilj opravdava sredstvo, zar ne?
 

Najčitaniji članci