Obavijesti

Sport

Komentari 5

Krvnički uklizao protivniku, a sada može na sestrin rođendan

Krvnički uklizao protivniku, a sada može na sestrin rođendan
1

Nekada zna pretjerati s bacanjem po travnjaku, a ovaj put je pretjerao s prekršajem. Bila je sama završnica utakmice, Neymar je u tome trenutku već imao žuti karton, a onda se potrudio i da dobije drugi...

VIDEO

PSG je u sjajnoj utakmici pobijedio Bordeaux 4-3, a opet je briljirao Neymar. Ne po igri i golovima, već po divljačkom faulu zbog kojeg je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton. 

Pokretanje videa...

Neymar 00:23

Nekada zna pretjerati s bacanjem po travnjaku, a ovaj put je pretjerao s prekršajem. Bila je sama završnica utakmice, Brazilac je u tome trenutku već imao žuti karton. Jedan nogometaš Bordeauxa uzeo mu je loptu i zakačio ga malo po nozi i odmah mu je puknuo film. Divljački je uletio Yacineu Adliju udarivši ga po stajnoj nozi, bez ikakve namjere da ide na loptu. 

Ligue 1 - Paris St Germain v Bordeaux

Sudac mu je odmah pokazao drugi žuti karton jer ovo je bio start i za izravni crveni. Bezobrazno, divljački i bez razmišljanja. Adliju je zbog svog ega mogao slomiti nogu kao grančicu, ali na svu sreću sve je dobro prošlo. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE

Brazilac će tako propustiti sljedeće kolo koje se igra 29. veljače, a moguće je da je to napravio s namjerom. Brazilac čak pet godina u nizu nije propustio rođendan sestre Raffaelle, što zbog ozljeda, što zbog suspenzija, a on pada na 5. ožujak kada njegov PSG igra uzvrat protiv Borussije u osmini finala Lige prvaka. 

Pošto silno želi osvojiti klempavi trofej, lako je moguće da je svoju sestru nagovorio da termin proslave postavi malo ranije, a braco će u tome slučaju pronaći način za doći u Brazil. I braco se potrudio bezobraznim i divljačkim prekršajem kraje utakmice zaraditi crveni karton i slobodno vrijeme za odlazak na sestrin rođendan. 

Ona će dobiti poklon i bratovo prisustvo, a on će nastaviti tradiciju. Cilj opravdava sredstvo, zar ne?
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića