To je to što me zanima!

Šerif je potpuno razbio Dinamo

U završnici prvog poluvremena Traore je pobjegao Theophileu i onda zabio za vodstvo Šerifa. Od tad je sve išlo nizbrdo. Loše je prošao i Monaco Nike Kovača koji je izgubio od Šahtara
Vidi originalni članak

Šerif je u Tiraspolu svladao Dinamo 3-0 u prvoj utakmici završne faze kvalifikacija za skupine Lige prvaka.

KOMENTAR Dinamo izgubljen u Tiraspolu: 'Modri' se ovako nisu pogubili ni kod Man. Citya i Tottenhama

Dinamo je u ovu utakmicu ulazio bez nekih stožernih igrača kao što su Arijan Ademi i Rasmus Lauritsen, a neki problemi vidjeli su se od prvih minuta. Šerif je odmah ušao u utakmicu brže i snažnije te prodirao po lijevoj strani, a potom se uz to sve u 21. minuti ozlijedio i Dino Perić. 

KAKAV PEHIST Nova teška ozljeda? Dino Perić neutješno je plakao na klupi...

Zagrebački klub imao je više lopte u nogama, no opasne kontre moldavskog kluba cijelo vrijeme su prijetile Livakoviću. U 45. minuti Traore je pobjegao Theophileu i zabio za 1-0.

U drugom poluvremenu - ista priča. Dinamovi stoperi jednostavno nisu dovoljno brzo reagirali i kasnili su u kontrama. U 54. minuti Kolovos je majstorski zabio iz voleja s 12 metara.

LIVAKOVIĆ NA STRELJANI VIDEO Šerifovi brzanci jure, a obrana Dinama ne može ništa. Pogledajte potop u Moldaviji

U 80. minuti Traore je ponovno pobjegao svom čuvaru u munjevitoj kontri, ponovno je izašao sam pred Livakovića i ponovno je mirno zaključio lagan posao.

Uzvrat je za sedam dana na Maksimiru.

U ostale dvije utakmice Lige prvaka Monaco je na domaćem terenu izgubio od Šahtara 1-0, a Salzburg je slavio 2-1 protiv Brondbyja.

Idi na 24sata

Komentari 1379

  • Rebula 18.08.2021.

    Made in Krznar

  • MatanGalantar 18.08.2021.

    e moj Brezni, uzalud ti namještanje rasporeda plavoj zvezdi u hnl, kako bi bili što svježiji u pretkolima, sinoć je pregažena.. kartel se polako, ali sigurno ispuhuje

  • Zagreb_One_And_Only 18.08.2021.

    Kad vise u svlacionici nemas autoritet, kada kupujes poluproizvode iz HNL-a tipa Mobandijea, Ristovskog, kad forsiras mnogo mladih igraca odjednom koji si umisljaju da su zvijezde, kad imas "karikaturu" od trenera..... onda su ovakve stvari neizbjezne !!! Vise od pola ekipe bi mi sjedilo na tribinama dok se ne spuste na zemlju. Nije kraj svijeta, ali pod hitno nesto mjenjati dok sve ne ode k vragu. Volim te Dinamo 💙💙💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare