Sport

Komentari 179

VIDEO Šerifovi brzanci jure, a obrana Dinama ne može ništa. Pogledajte potop u Moldaviji

VIDEO Šerifovi brzanci jure, a obrana Dinama ne može ništa. Pogledajte potop u Moldaviji

Obrana "modrih" je do kraja prvog poluvremena još i nekako izdržavala napade Šerifa, a onda se potpuno raspala. Adama Traore zabio je dvaput, a Dimitrios Kolovos jednom za nestvarnih 3-0

Dvije situacije na rubu zaleđa, dva ispadanja obrane, jedna kontra i - tri gola u mreži Dinama. A moglo ih je lako biti i još. Šerif je bio neumoljiv u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka u Tiraspolu (3-0).

POGLEDAJTE VIDEO:

Malijac Adama Traore (26) pobjegao je obrani Dinama, u kojoj od 21. minute nije bilo ozlijeđenog Dine Perića, u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela. Proigrao ga je hitri brazilski bek Cristiano.

Kevin Theophile bio je za pola koraka bliže golu u trenutku upućivanja lopte i nije mogao sustići Traorea.

Ništa tu nije mogao Dominik Livaković, kao ni u 54. minuti, kad je Grk Dimitros Kolovos (28) na povratnu loptu Moma Yansanea rasparao mrežu za 2-0.

Tiraspol: Prva utakmica Play offa Lige prvaka između Sheriffa i Dinama

Provjeravali su u VAR sobi i taj gol, Yansane je plesao po rubu zaleđa, no Bartol Franjić nije stigao postaviti ofsajd zamku.

Nikakvih dvojbi oko gola Šerifa nije bilo u 80. minuti. Dok je većina igrača "modrih" pokušala zabiti, Šerif je krenuo u munjevitu kontru. Luvannor Henrique proigrao je Traorea na desnoj strani, priučeni stoper Francois Moubandje nije ga mogao pratiti i Malijac je izbio jedan na jedan s Livakovićem. Gurnuo mu je loptu kroz noge.

Tiraspol: Prva utakmica Play offa Lige prvaka između Sheriffa i Dinama

Dinamo će u uzvratu 25. kolovoza na Maksimiru imati pune ruke posla. I u napadu, jer stiže veliki zaostatak, a pogotovo u obrani jer Moldavci su opasni sa svih strana. Tome se doista malo tko mogao nadati... Večer za zaborav hrvatskog prvaka.

Golove na utakmici Šerif - Dinamo možete pogledati OVDJE.