To je to što me zanima!

Kukoč se nakon čak 35 godina popeo na šampionski vrh: 'Ovo se nipošto ne smije propustiti'

Legendarni hrvatski košarkaš došao je na lokaciju poznatu iz filma "250 stepenica" na kojoj se s mladom reprezentacijom Jugoslavije pripremao za Svjetsko prvenstvo u Bormiju 1987.
Vidi originalni članak

Nakon 35 godina Toni Kukoč (54) popeo se na vrh skijaške skakaonice na Igmanu. Posjet Sarajevu u kojem ce večeras biti promoviran film o njemu, Toni je iskoristio za posjet lokaciji poznatoj iz filma "250 stepenica" na kojoj se pripremao s mladom reprezentacijom za juniorsko SP u Bormiju 1987. 

Vožnja prema lokaciji protekla je u osvježavanju uspomena, zaželio je Toni fotografiju hotela u kojem su živjeli, i odakle su trčali do podnožja skakaonice, da bi se zagrijali. 

- Prvotna ideja bila je da trčimo do vrha, ali su na pola odustali jer bi ostali bez pola ekipe - kaže Kukoč.

- Nama je to tada bilo normalno, pripremali smo se po mjesec i pol dana, tri treninga na dan. Od 6.30 do 8 trčanje, poslije od 11 do 12.30 utezi i navečer od 18 do 19.30 košarkaški trening. Kasnije, kad bismo se vratili s planine u civilizaciju, samo smo igrali košarku.

PREMIJERA DOKUMENTARCA O TONIJU Za film o Kukoču snimili velikog Jordana: Došli smo na imanje, a kamermanu su se noge tresle... NAKON 29 GODINA Latvijac srušio Kukočev rekord, podijelio je čak 17 asistencija

Kad je stigao na lokaciju organizatori su predložili da se Toni ne penje, kako zbog devastirane rute tako i zbog kuka koji je nedavno opet promijenio. Ali, Toni se nije dao.

- Ovo se ne nipošto smije propustiti… 

I krenuo je… 

POGLEDAJTE VIDEO: Kukoč na Igmanu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • haroldica 13.09.2023.

    kukoč promijenio kuk😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare