To je to što me zanima!

Kvalifikacije pripale Mercedesu! 'Uspjeli smo izvući maksimum'

Peta utrka sezone vozi se u Barceloni. Kvalifikacije za španjolski Grand Prix prolaze su u očekivanoj dominaciji Mercedesa. Bottas i Hamilton su najbrži, iza njih: Ferrari (Vettel i Leclerc)
Vidi originalni članak

Vikend je Velike nagrade Španjolske. Peta utrka sezone je GP u Barceloni, a velikih novosti s kvalifikacija nema. U Formuli 1 ove je sezone sve pod naslovom 'Dominacija Mercedesa'.

Valterri Bottas i Lewis Hamilton bili su najbrži u kvalifikacijama. Fincu ide pole position, klupski kolega je na startnoj poziciji broj dva, a slijedi ih društvo iz Ferrarija i Red Bulla, Vettel-Leclerc odnosno Verstappen-Gasly.

- Valerri je opet napravio fantastičan posao. Ja baš nisam odvozio onako kako sam očekivao, ali timski je uspjeh sjajan. Imamo prvu i drugu startnu poziciju, a ako u nedjelju samo poredak okrenem samo utoliko da budem mjesto više... Bit ću sretan - rekao je Hamilton

- Mislim da smo izvukli sve što se dalo iz bolida tako da... Zadovoljan sam, ali ne sretan jer u nedjelju neću startati prvi. Ne mislim da imamo loš motor, ali da nismo dovoljno brzi to je valjda očigledno - izjavio je Ferrarijev prvi pilot, Sebastien Vettel.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 12.05.2019.

    dominacija mercedesa se nastavlja

  • Budni 11.05.2019.

    Ferrari već par godina izvlači maksimum iz bolida , ali treba starca zamjeniti i dati mladom prednost!

  • potparol.fr 11.05.2019.

    Na pocetku sezone Bottas vozi bolje nego ikad ...da li je razlog dolazak Ocona na poziciju treceg vozaca ili su skuzili da je Mercedes toliko dominantan da jedina neizvjesnost moze biti borba unutar ekipe za naslov . Uglavnom , Bottas je jedini vozac koji moze koliko toliko spasiti prvenstvo ... svi ostali ce se zadovoljavati mrvicama iza nedodirljivog mercedesa . Nadam se da ce sutra koju mrvicu ugrabiti i vozaci McLarena :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare