To je to što me zanima!

L'Equipe: Mbappé ne planira ostati u PSG-u do kraja ugovora

Mbappé je zabio 211 golova u 258 utakmica za PSG, koji upravo njega vidi u središtu novog projekta bez Messija i Neymara. Međutim, francuski prvak mogao bi ostati bez nevjerojatnog Mbappéa, i to već iduće ljeto...
Vidi originalni članak

I dok je PSG praktički osigurao 11. titulu francuskog prvaka, situacija u klubu nije idealna. Nadolazeće ljeto bit će presudno na razvoj kluba.

Lionel Messi (35) na izlaznim je vratima pariškog kluba i sve upućuje prema tome da će nakon dvije godine napustiti PSG. U pakiranju kofera trebao bi mu se pridružiti i Brazilac Neymar (31). Francuski mediji pišu kako PSG traži način kako bi se riješili Neymara, koji nije ni u milosti navijača zbog brojnih ozljeda koje ga udaljavaju s travnjaka.

LIGUE 1 Parižani stavili šampanjac na hlađenje. Mbappé dvaput zabio UKINUTA MU SUSPENZIJA PSG oprostio Messiju! Vratio se treninzima, ali na kraju sezone napušta Pariz i bira novi klub

S druge strane, francuski prvak nada se zadržati Kyliana Mbappéa (24), a to neće biti lagani posao. Supertalentirani Mbappé lani je produžio ugovor s PSG-om do ljeta 2025. godine, s time da igrač može odlučiti želi li ući u zadnju godinu ugovora s Parižanima.

L'Equipe je naslovnicu novina posvetio Mbappéu, a ove francuske novine otkrile su da Mbappé ne planira aktivirati klauzulu u ugovoru kako bi produžio ugovor s PSG-om na još jednu godinu. PSG ovo ljeto želi sastaviti novu momčad koja bi bila izgrađena oko Mbappéa, a ne drugih zvijezda.

Ne želi prihvatiti klauzulu

Mbappé je na jesen ponovno tražio odlazak iz PSG-a, ali od tada je izgladio odnose s klubom. Međutim, njegova je budućnost u Parizu opet pod velikim upitnikom.

SAGA SE NASTAVLJA? Mbappéu vrata Reala ipak nisu zatvorena?! Perez želi nove 'galacticose' i spreman je platiti

Naime, Mbappé do 31. srpnja 2023. mora aktivirati klauzulu s kojom bi ostao s PSG-om do 2025. godine, a L'Equipe tvrdi da se to neće dogoditi.

PSG vjeruje da će njihova najveća zvijezda ostati u klubu, a obje su strane suglasne barem u jednome, tvrdi L'Equipe, a to je da na ljeto neće biti transfera.

IZBACILI GA IZ MOMČADI Bivši Messijev suigrač opleo po PSG-u: Da sam morao napraviti to, pokupio bih se u Argentinu

Mbappé će biti slobodan igrač na ljeto 2024. ako ne iskoristi klauzulu s PSG-om. Odigrao je 258 utakmica za PSG i zabio 211 golova uz 97 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NIKE 24.05.2023.

    Neymar je definitivno najbolje profitirao. Nakon osvojene LP 2015.g., lagano je povukao ručnu i naplatio blesavim arapima u zadnji euro sve moguće, a pritom je tulumario i najbolje godine potrošio kao i svaki normalan čovjek.

  • Samoargumentić 24.05.2023.

    Mgappe i niedermayer nemogu zajedno igrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare